El curs vinent els Future 1 faran Future 2

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 2024-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de The Future 2 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “The Future 2”

Aquest nivell d’anglès es basa en una història que explica la destrucció de la Terra, en la qual els únics supervivents viatgen en una enorme nau espacial per buscar un nou planeta on viure. Amb històries distòpiques, abordarem temes més complexos, com la política, la societat o els desastres mediambientals, que requereixen l’ús d’un vocabulari més precís i d’estructures més elaborades per part dels alumnes.

A mesura que els alumnes creixen, també s’amplia el coneixement que tenen del món que els envolta i s’obren a realitats que van més enllà de l’àmbit personal. A través d’històries distòpiques podran reflexionar sobre els problemes del món actual i alhora ampliar el seu coneixement lingüístic: dominar més vocabulari i millorar estructures gramaticals a l’hora d’expressar-se en anglès.

Objectius del curs

Future 2 és el quart curs de l’etapa Teens. A Teens 4 es treballen continguts del nivell C1.2 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS THE FUTURE 2

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5 h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format en línia cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: C1 Advanced de Cambridge (sempre que es compleixin els requisits concrets).

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí: El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre de 2024.

Un dia a la classe de Future 2

Assumint nous reptes

 

Aquest curs, els continguts i les eines s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes uns recursos més didàctics i estimulants. Per tant, aquest curs ja no disposaran d’una aplicació per a l’escolta dels àudios o interacció amb els continguts de classe. Donat que ja han après a integrar l’anglès en el seu dia a dia, es busca que comencin a aplicar-lo a l’hora de consultar informació a internet o gaudir dels continguts digitals. Tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat, promovent així l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Cap al C1 ADVANCED!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La coordinadora de Mysteries, Future i Cambridge, la Sílvia!

MyKids

El curs vinent seguirem fent servir MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies. En vols saber una mica més? Mira el vídeo explicatiusque et deixem a continuació!

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us:

A partir del pròxim dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un videotutorial que us explica com fer aquesta rematrícula: