El curs vinent els Fairy Tales 2 faran Mysteries 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Mysteries 1 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Mysteries 1”

Esteu preparats per conèixer l’Spike, el personatge del curs de Mysteries 1 i les seves investigacions? Al llarg del curs us trobareu amb dues històries de misteri.

La primera és Mystery in Looet. Els alumnes de quatre centres de secundària tenen l’oportunitat de fer un viatge a la fabulosa illa de Looet, al Carib. Però algú s’assegura que un dels alumnes no hi pugui participar. L’Spike investiga el misteri. Aconseguirà dur el culpable davant de la justícia?

La segona és Missing in Letchworth. A la seva ciutat, l’Spike es troba immers en un altre misteri. Un amic no va a classe i tothom s’imagina el pitjor. L’Spike investiga una successió de pistes. Aconseguirà trobar el seu amic abans que sigui massa tard? Endavant sense por, a veure si sou capaços de resoldre aquests misteris.

Objectius del curs

Mysteries 1 és el primer curs de l’etapa Teens. Benvinguts a aquesta nova etapa. A Teens 1 es treballen continguts del nivell B2.1 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MYSTERIES 1

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5 h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format en línia.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí: El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre de 2024.

Assumint nous reptes

 

Aquest curs, els continguts s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes una experiència més estimulant, treballant l’escolta dels àudios activament i relacionada amb el contingut de classe. I tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir una feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Un dia a classe de Mysteries 1

Inici de l’etapa B2 FIRST!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

A l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La Coordinadora de Mysteries, Future i Cambridge, la Sílvia!

MyKids i T&T Zone

El curs vinent seguirem fent ús de MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i  de la T&T Zone la pàgina que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules.

Com a novetat, aquest any els alumnes escoltaran les pistes d’àudio diàries des de la T&T Zone, ja que estaran relacionades amb les tasques dels deures.

Si vols saber una mica més sobre MyKids, pots mirar el vídeo explicatiu que et deixem a continuació!

MyKids

T&T Zone

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us:

A partir del pròxim dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un videotutorial que us explica com fer aquesta rematrícula: