El curs vinent els Animal Planet 2 faran Fairy Tales 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de FAIRY TALES 1 (TWEENS 3), així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Fairy Tales 1”

Esteu preparats per conèixer la Susan i en Sidney, protagonistes del nou curs?

En aquest nivell, les adaptacions modernes de contes de fades tradicionals són el fil conductor del curs per potenciar la lectura i enriquir vocabulari. A Red Riding Hoody, la primera història de Fairy Tales 1, la Susan (la Caputxeta) és campiona de BMX i porta una dessuadora amb caputxa que li ha regalat la seva àvia. A Sidney and his Lucky Scarf, la Ventafocs és un noi que se’n va a viure a l’estranger, a casa d’uns familiars que el tracten molt malament i s’aprofiten del poc que domina l’anglès.

Objectius del curs

Fairy Tales 1 és el tercer curs de l’etapa Tweens. A Tweens 3 es treballen continguts del nivell B1.1 del Marc Comú de Referència per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS FAIRY TALES 1

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format 100% online durant tot el curs.

Examen oficial relacionat amb el curs: A partir de l’etapa de Fairy Tales els exàmens oficials passen a fer-se cada 2 anys i seran de la institució Cambridge. No hi haurà opció a presentar-se a cap examen oficial fins al curs següent; quan acabin el curs de Fairy Tales 2.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre.

Fairy Tales: nous reptes

 

 

Aquest curs, els continguts s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes una experiència més estimulants. Per tant, continuaran treballant l’escolta dels àudios de la mateixa manera que fins ara. I tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Inici de l’etapa B1 PRELIMINARY!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 2 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La coordinadora de Fairy Tales 1 i 2, la Marga

MyKids i T&T Zone

El curs vinent seguirem fent ús de MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i de la T&T Zone la pàgina que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules.

Com a novetat, aquest any els alumnes escoltaran les pistes d’àudio diàries des de la T&T Zone, ja que estaran relacionades amb les tasques dels deures.

Si vols saber una mica més sobre MyKids, pots mirar el vídeo explicatiu que et deixem a continuació!

MyKids

T&T ZONE