El curs vinent els Ben&Brenda faran Animal Planet 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs d’Animal Planet 1 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Animal Planet 1”

L’Alex i la seva família viatgen en una supercaravana arreu del món mentre rescaten i curen animals en perill d’extinció. El seu pare és fotògraf i la seva mare, veterinària. Tots tres junts ens acompanyaran durant el curs i ens ensenyaran a cuidar més i millor el planeta, alhora que aprenem a parlar de la natura en anglès.

Parlar d’animals exòtics, aprendre com es diuen en anglès i on viuen és una manera divertida d’aprendre gairebé sense adonar-nos-en. D’aquesta manera els alumnes mantenen l’interès durant les classes i també a l’hora de fer els deures.

Objectius del curs

Animal Planet 1 és el primer curs de l’etapa Tweens. Benvinguts a aquesta nova etapa! A Tweens 1 es treballen continguts del nivell A2.1 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS ANIMAL PLANET 1

Durada de les classes: 2 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Novetat! Tindreu deures online (100% del curs).

Examen oficial relacionat amb el curs: Trinity Grade 2 o 3 (segons perfil de l’estudiant)

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí

El curs 2023-24 començarà el 4 de setembre.

A l’escola Provençals i a l’escola Poblenou

El curs escolar començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada centre.

Inici de l’etapa Tweens&Teens

 

 

 

 

Material

Assumint nous reptes

Aquest curs els continguts i les eines s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes uns recursos més didàctics i estimulants. Això implica una nova plataforma en línia que els portarà a treballar amb els deures setmanals d’una nova manera. Això els permetrà obtenir un feedback immediat i, per tant, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. D’altra banda, l’escolta de les pistes d’àudio es manté tal com fins ara. 

Trinity

Els alumnes de Kids&Us tenen l’oportunitat d’examinar-se en els Trinity College London GESE (Graded Examination in Spoken English). Aquest és una prova d’anglès oral molt motivadora pels nens i nenes i una primera i molt enriquidora experiència en el món dels exàmens oficials.

Trinity College London és una institució de gran prestigi que porta més de 70 anys marcant estàndards i examinant a no angloparlants de tot el món (ESOL).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

L’examen està pensat per alumnes que estan cursant Pam&Paul, Ben&Brenda, Animal Planet 1 i Animal Planet 2. Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els Trinity!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

Us presentem la Ginny, coordinadora de Ben&Brenda i Animal Planet 1 i 2.

MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker