Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de BEN&BRENDA, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs de “Ben&Brenda”

En Ben i la Brenda són dos superherois que s’hauran d’enfrontar a diversos malvats al llarg del curs. Els estudiants seguiran les seves aventures a través d’historietes de còmic, un format atractiu que facilita tant la lectura com la comprensió, ja que hi ha menys text escrit que en un conte i les imatges ajuden a entendre la història.

Un dia en una classe de “Ben&Brenda”

Objectius del curs “Ben&Brenda”

Tot i que és el primer any que els alumnes llegeixen i escriuen, no comencem amb conceptes bàsics, sinó que continuem avançant amb el seu nivell d’anglès. Ara incorporem la pràctica escrita a les classes, que s’afegeix a la interacció oral.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS BEN&BRENDA

Durada de les classes: 90 minuts (1,5 hores). Al centre es fa classe un únic dia a la setmana, mentre que a les escoles externes es divideix en dues sessions de 45 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

Material de Ben&Brenda

Student’s Book  

Llibre que es farà servir per introduir la lectoescriptura sense restar ni un minut a la pràctica oral. Els alumnes començaran a llegir i a escriure aquelles estructures i frases que ja saben dir oralment. En aquest sentit, en cada classe l’alumnat:  

– llegirà,

– comentarà oralment el text llegit, generalment a través de preguntes del teacher,

– farà exercicis de comprensió lectora, de gramàtica i de vocabulari relacionats amb la història, tant escrits (inclosos en el llibre), com orals,

jugarà i cantarà cançons relacionades amb el contingut de la història. 

Activity Book 

Els infants rebran un quadern amb activitats divertides per repassar els continguts que hagin vist a classe. No es tractarà d’un àlbum de cromos com en els nivells anteriors, sinó d’un llibre de passatemps amb un nou element: tinta invisible. Els infants hauran de fer servir unes ulleres especials (l’antifaç de superherois!) per resoldre diferents activitats en què el contingut està parcialment ocult.  

Exàmen Oficial: “TRINITY”

Evolució de l’anglès a Kids&Us

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Quan s’iniciaran les classes? 

Al centre Kids&Us Sant Martí 

El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre.

  • Els grups de Sam (I3), començaran les classes el 16 de setembre.

A les escoles Provençals i Poblenou 

El curs 2024-25 començarà d’acord amb el calendari d’inici d’activitats extraescolars de cada escola. 

Com i quan rematricular-se a Kids&Us? 

Alumnes centre Kids&Us Sant Martí: 

A partir del pròxim dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa. 

Us deixem a continuació un videotutorial que us explica com fer aquesta rematrícula: 

Alumnes centres externes: 

– Escola Provençals: Inscripcions amb l’AFA 

– Escola Poblenou: Inscripcions amb l’AFA