El curs vinent les Linda faran Sam

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de SAM, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Sam”

En Sam és un nen inquiet que té moltes ganes de descobrir el món que l’envolta i al llarg del curs viurà situacions amb les quals els alumnes se sentiran identificats. Per exemple: celebrar l’aniversari, començar a fer coses sol (anar al vàter, vestir-se, menjar, etc.), anar al parc, anar al zoo, anar de pícnic, etc.

De Linda a Sam

 

Objectiu del curs

Entendre globalment les històries del curs i tot allò que es diu a classe, així com comunicar-se mitjançant estructures simples. Aquí teniu un resum dels objectius del curs Sam: Ojectius del curs de SAM

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Els grups de Sam (P3) començaran les classes el 18 de setembre.

Per als alumnes Mousy, Linda, Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre.

Com aprenem amb en Sam?

 

Material

 

A les classes de Sam continuarem fent servir un nino i moltes cançons, però això no vol dir que no siguem exigents pel que fa al llenguatge. Cap al final del curs, els estudiants seran capaços de comunicar-se fent servir estructures en comptes de paraules aïllades.

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Evolució del llenguatge

 

MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker