El curs vinent els Mysteries 1 faran Mysteries 2

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de MYSTERIES 2 (TEENS 2), així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Mysteries 2”

Esteu preparats per conèixer la Charlotte, protagonista del nou curs?

La Charlotte és una noia molt atrevida i la protagonista d’històries plenes de misteris i embolics que ajudaran els alumnes en l’aprenentatge per connectar amb els pilars principals d’aquest nivell. Qui està impedint que el grup de teatre de l’institut Blackmouth estreni una obra nova? Serà capaç de descobrir el culpable abans que no sigui massa tard?

En aquest nivell d’anglès es posa èmfasi especial en l’aprenentatge a través de novel·les policíaques, que permeten als alumnes aprendre i reforçar la capacitat lectora en un ambient lúdic i participatiu. Comprendran les idees principals de textos extensos i també detalls concrets.

Objectius del curs

Mysteries 2 és el segon curs de l’etapa Teens. A Teens 2 es treballen continguts del nivell B2.2 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MYSTERIES 2

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5 h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: B2 First de Cambridge (a condició que es compleixin els requisits concrets). Farem reunió informativa específica durant el primer trimestre.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre de 2023.

Assumint nous reptes

 

 

Aquest curs, els continguts i les eines s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes uns recursos més didàctics i estimulants. Això implica una nova aplicació mòbil que els portarà a treballar de manera diferent, mantenint converses amb la protagonista del curs a través d’un “ChatBot”. Tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre.

Cap al B2 FIRST!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La coordinadora de Mysteries, la Katalina

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 2 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

MyKids i Tuned In

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1.

MyKids

Tuned In

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

A partir del 2 de maig, podreu rematricular-vos al curs 2023-24 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació vídeos tutorials que us expliquen com fer aquesta rematrícula:

Trobareu els preus de l’any vinent al correu electrònic de la Rematrícula.