El curs vinent els Mousy faran Linda

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Linda, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Linda”

A través de jocs i cançons, la rateta Linda i el seu conillet Bunny guiaran els nens de 2 a 3 anys perquè descobreixin el nom en anglès de les paraules quotidianes en situacions que els resulten familiars. L’aprenentatge seguirà el mateix procés que en la seva llengua materna, de manera que serà molt natural.

De Mousy a Linda

 

Objectiu del curs

El moment en què els nens i nenes es llancen a parlar la seva llengua materna també és l’idoni per començar amb una segona o tercera llengua perquè així l’aprenentatge seguirà el mateix procés i serà tot molt més natural. Durant el curs, els nens i nenes de dos anys descobriran que tot el que els envolta i els resulta familiar també té nom en anglès: les parts del cos, els colors, les formes… Començaran a unir paraules per formar frases senzilles i tot a través d’activitats que potencien la fantasia i parlen de l’entorn que tan bé coneixen en la seva llengua nativa. Aprendran cançons en anglès i repetiran algunes paraules, fet que permet que la pronunciació sigui molt més natural des del principi.

Durada de les classes: 45 minuts, un cop per setmana.

Nombre màxim d’alumnes per classe: Màxim de 4 infants.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí

Per als alumnes Mousy, Linda, Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre. Per als alumnes de Sam, el curs 2023-24 començarà el 18 de setembre.

A l’escola Provençals i a l’escola Poblenou

El curs escolar començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada centre.

Material

 

Al llarg del curs, rebreu una varietat de llibres amb àudios i jocs per reforçar el vincle amb l’anglès i poder traslladar l’experiència d’aprenentatge més enllà de l’aula.

Llibre per a Linda: 5 llibres (1 per eix temàtic + 1 de final d’etapa), tots tenen àudios per fer servir amb el Talking Pen.

Linda’s Birthday: celebrem l’aniversari de la Linda (2 anys), que ja és gran i coneixem en Bunny, que és un bebè.

Linda and the animals: explorem diversos hàbitats naturals i coneixem els animals salvatges que hi viuen.

Linda’s House: ens endinsem en les estances de la casa de la Linda.

Linda and Bunny at the Beach: passem un dia a la platja.

Growing Up in English with Kids&Us: en Mousy, la Linda i en Bunny ens acompanyen en diverses situacions que resultaran molt familiars al nostre alumnat.


La importància de les famílies

Durant les primeres sessions, el paper de les famílies serà clau per a la connexió emocional i afectiva dels nens i nenes amb l’entorn del centre, el professor/a i la Linda, el personatge de referència al llarg del curs. De cara al segon trimestre els nens i nenes començaran a entrar sols a classe: ens fem grans!

L’etapa “Babies”

Els bebès estan preparats per aprendre una segona o tercera llengua des del moment en què neixen; per això, a l’etapa Babies se submergeixen en el nou idioma des del primer moment en un entorn dissenyat per motivar l’aprenentatge.

Cap on anem?

Evolució del llenguatge: El futur dels alumnes de LINDA

Durant l’etapa Kids, el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la seva consolidació.

MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker