Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs d’OLIVER, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs d'”Oliver”

L’Oliver és un nen molt dolç que al llarg del curs viurà situacions amb les quals els alumnes se sentiran identificats. Per exemple: la caiguda d’una dent, estar malalt i no poder anar a l’escola, tenir un germanet, voler ajudar els pares, etc.

Un dia en una classe d’“Oliver”

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Objectiu del curs d'”Oliver”

Els estudiants aprendran anglès a través de quatre històries, que giren al voltant d’un conte que hauran d’escoltar a casa cada dia, i d’algunes estructures clau que posaran en context a classe a través de jocs, cançons i activitats variades.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS OLIVER

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

Evolució de l’anglès a Kids&Us

 

Material d'”Oliver”

 

En el curs d’Oliver, treballarem amb les 4 històries diferents i, com podeu veure, cada una d’elles el seu propi material, tant el de l’alumnat com el que utilitzaran els teachers a dins de l’aula. Gràcies a aquest material, els alumnes gaudiran de jocs com el memory o el bingo, tot interioritzant les estructures i vocabulari treballats.

A casa, gaudireu en família dels llibres d’adhesius (Sticker Book), per seguir en contacte amb l’anglès i, a l’aula, treballaran amb el llibre d’activitats (Workbook), i se l’enduran a casa en acabar cada història.

No oblideu que també rebreu el booklet el primer dia del curs, on podreu fer un seguiment de l’escolta de l’àudio que també trobareu a les nostres APPS (MyLocker i MyKids). 

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Quan s’iniciaran les classes? 

Al centre Kids&Us Sant Martí

El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre.

  • Els grups de Sam (I3), començaran les classes el 16 de setembre. 

A les escoles Provençals i Poblenou

El curs 2024-25 començarà d’acord amb el calendari d’inici d’activitats extraescolars de cada escola. 

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us Sant Martí:

A partir del pròxim dilluns 29 d’abril, podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un videotutorial que us explica com fer aquesta rematrícula:

Alumnes centres externes:

– Escola Provençals: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Poblenou: Inscripcions amb l’AFA