El curs vinent els Oliver faran Marcia

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de MARCIA, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs de “Marcia”

La Marcia és una nena amb poders màgics que al llarg del curs viurà situacions que captivaran els estudiants, ja que combinen quotidianitat i fantasia. Per exemple: pensar que hi ha un extraterrestre a casa, voler portar una mascota a l’escola, anar d’excursió amb la família, preparar un àpat especial, etc.

D’Oliver a Marcia

 

Objectiu del curs

En aquesta franja d’edat els estudiants tenen molta energia i a classe l’aprofitem fent moltes activitats curtes i variades: cançons, històries, jocs amb cartes, moviments, mímica, etc. En cada activitat crearem oportunitats perquè els alumnes puguin comunicar-se i fer servir l’idioma al màxim.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MARCIA

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí

Per als alumnes Mousy, Linda, Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre. Per als alumnes de Sam, el curs 2023-24 començarà el 18 de setembre.

A l’escola Provençals i a l’escola Poblenou

El curs escolar començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada centre.

Com aprenem amb la Marcia?

 

Material

 

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Evolució del llenguatge

 

MyKids

MyLocker