Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de PAM&PAUL, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs de “Pam&Paul”

La Pam i en Paul són dos bessons força trapelles que al llarg del curs viuran situacions que combinen quotidianitat i fantasia, i que tenen en compte les característiques de l’edat (ganes de fer entremaliadures, fascinació pel component màgic, ampliació dels coneixements generals del món, etc.) Per exemple: tenir cura d’un cadell de gos, fer les feines de casa, voler comprar alguna cosa i sortir-se sempre amb la seva, pensar que un lladre pot haver robat la bossa de la mare, viatjar a diversos països i conèixer altres cultures, etc.

Un dia en una classe de “Pam&Paul”

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

 

Objectius del curs de “Pam&Paul”

A mesura que els alumnes recorden més vocabulari i són capaços d’aplicar més estructures, comencen a poder crear frases de manera més autònoma.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS PAM&PAUL

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

Material de “Pam&Paul”

Els alumnes de Pam&Paul treballaran amb les 4 històries diferents i, com podeu veure, cada una d’elles té el seu propi material, tant el de l’alumnat com el que utilitzaran els teachers a dins de l’aula. Gràcies a aquest material i a les entremaliadures dels personatges, els alumnes gaudiran de diversos jocs de taula, així com d’activitats que els permetran parlar sobre ells mateixos i el seu entorn.

NOVETAT DEL NIVELL: Els alumnes de Pam&Paul, per primera vegada, s’enfrontaran a la creació d’estructures pròpies i a la lectura, ja que alguns materials comencen a tenir textos. Tot això mentre interioritzen les estructures i el vocabulari de les històries.   

A casa, gaudireu en família dels llibres d’adhesius “Sticker Book” per a seguir en contacte amb l’anglès i, a l’aula, treballaran amb el llibre d’activitats” Workbook”, que s’enduran a casa en acabar cada història.

No oblideu que també rebreu el ”booklet” el primer dia del curs, on podreu fer un seguiment de l’escolta de l’àudio que també trobareu a les nostres APPS MyLocker i MyKids. 

Exàmen Oficial: “Trinity”

Evolució de l’anglès a Kids&Us

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Quan s’iniciaran les classes? 

Al centre Kids&Us Sant Martí 

El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre.

  • Els grups de Sam (I3), començaran les classes el 16 de setembre.

A les escoles Provençals i Poblenou 

El curs 2024-25 començarà d’acord amb el calendari d’inici d’activitats extraescolars de cada escola. 

Com i quan rematricular-se a Kids&Us? 

Alumnes centre Kids&Us Sant Martí: 

A partir del pròxim dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa. 

Us deixem a continuació un videotutorial que us explica com fer aquesta rematrícula: 

Alumnes centres externes: 

– Escola Provençals: Inscripcions amb l’AFA 

– Escola Poblenou: Inscripcions amb l’AFA