Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de SAM, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Sam”

En Sam és un nen inquiet que té moltes ganes de descobrir el món que l’envolta i al llarg del curs viurà situacions amb les quals els alumnes se sentiran identificats. Per exemple: celebrar l’aniversari, començar a fer coses sol (anar al vàter, vestir-se, menjar, etc.), anar al parc, anar al zoo, anar de pícnic, etc.

Un dia en una classe de “Sam”

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Objectiu del curs de “Sam”

Entendre globalment les històries del curs i tot allò que es diu a classe, així com comunicar-se mitjançant estructures simples. Aquí teniu un resum dels objectius del curs Sam: Objectius del curs de SAM

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

Evolució de l’anglès a Kids&Us

Material del curs “Sam”

A les classes de Sam continuarem fent servir un nino i moltes cançons, però això no vol dir que no siguem exigents pel que fa al llenguatge. Cap al final del curs, els estudiants seran capaços de comunicar-se fent servir estructures en comptes de paraules aïllades.

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Quan s’iniciaran les classes?  

Al centre Kids&Us Sant Martí  

El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre. 

  • Els grups de Sam (I3): començaran les classes el 16 de setembre. 

A les escoles Provençals i Poblenou  

El curs 2024-25 començarà d’acord al calendari d’inici d’activitats extraescolars de cada escola. 

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us Sant Martí:

A partir del proper dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un vídeo tutorial que us explica com fer aquesta rematrícula:

Alumnes centres externes:

– Escola Provençals: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Poblenou: Inscripcions amb l’AFA