El curs vinent els Sam faran Emma

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!!!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs d’EMMA, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs d'”Emma”

L’Emma és una nena molt eixerida que al llarg del curs viurà situacions amb les quals els alumnes se sentiran identificats. Per exemple: anar a comprar, visitar la granja de l’avi, banyar-se, cuinar amb l’àvia, etc.

De Sam a Emma

 

Objectiu del curs

Les activitats del curs d’Emma desperten en els alumnes d’aquesta edat un entusiasme visible i encomanadís que els professors s’encarreguen de potenciar. Gràcies als jocs, als contes i a les danses, els estudiants interioritzaran diversos elements de l’idioma.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS EMMA

Durada de les classes: 60 minuts.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 infants.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Sant Martí

Per als alumnes Mousy, Linda, Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul, el curs 2023-24 començarà el 4 de setembre. Per als alumnes de Sam, el curs 2023-24 començarà el 18 de setembre.

A l’escola Provençals i a l’escola Poblenou

El curs escolar començarà d’acord amb el calendari d’activitats extraescolars de cada centre.

Com aprenem amb l’Emma?

 

 

Material

 

 

 

L’etapa “Kids”

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

Evolució del llenguatge

 

MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker