El curs vinent els Animal Planet 2 faran Fairy Tales 1

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Fairy Tales 1 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Fairy Tales 1”

Esteu preparats per conèixer la Susan i en Sidney, protagonistes del nou curs?

En aquest nivell, les adaptacions modernes de contes de fades tradicionals són el fil conductor del curs per potenciar la lectura i enriquir vocabulari. A Red Riding Hoody, la primera història de Fairy Tales 1, la Susan (la Caputxeta) és campiona de BMX i porta una dessuadora amb caputxa que li ha regalat la seva àvia. A Sidney and his Lucky Scarf, la Ventafocs és un noi que se’n va a viure a l’estranger, a casa d’uns familiars que el tracten molt malament.

Objectius del curs

Fairy Tales 1 és el tercer curs de l’etapa Tweens. A Tweens 3 es treballen continguts del nivell B1.1 del Marc Comú de Referència per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS FAIRY TALES 1

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online.

Examen oficial relacionat amb el curs: A partir de l’etapa de Fairy Tales els exàmens oficials passen a fer-se cada 2 anys i seran de la institució Cambridge. No hi haurà opció a presentar-se a cap examen oficial fins el curs següent; quan acabin el curs de Fairy Tales 2.

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Poblenou:

El curs 2024-25 començarà el 2 de setembre de 2024.

A les escoles Antoni Brusi, Fluvià, Grèvol i Les Acàcies:

El curs 2024-25 començarà d’acord al calendari d’activitats extraescolars de cada escola.

Fairy Tales: nous reptes

 

Aquest curs els continguts i les eines s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes uns recursos més didàctics i estimulants. Això implica una nova aplicació mòbil que els portarà a treballar d’una nova forma amb les pistes d’àudio. Tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat, i així promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre. 

Un dia a classe de Fairy Tales 1

Inici de l’etapa B1 PRELIMINARY!

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir del curs de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

A l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La Coordinadora de Fairy Tales & Cambridge B1 Preliminary Certificate, Gisela!

MyKids i T&T Zone

El curs vinent seguirem fent ús de MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i  de la T&T Zone la pàgina que ofereix continuïtat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules.

Com a novetat, aquest any els alumnes escoltaran les pistes d’àudio diàries des de la T&T Zone, ja que estaran relacionades amb les tasques dels deures.

Si vols saber una mica més sobre MyKids, pots mirar el vídeo explicatiu que et deixem a continuació!

MyKids

T&T Zone

 

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us: 

A partir del proper dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un vídeo tutorial que us explica com fer aquesta rematrícula:

Alumnes centres externes:

– Escola Antoni Brusi: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Grèvol: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Les Acàcies: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Fluvià: per a nous alumnes inscripcions amb l’AFA. Per a alumnes que ja seguin alumnes de Kids&Us Fluvià: Enllaç Rematricula Kids&Us: enviarem l’enllaç segons el calendari que marca l’AFA