Fun Weeks

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

Activitats

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat (3-4 anys, 5-6 anys, 7-10 anys) creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma i es divideixen en sis grans blocs:

Què fem durant les Fun Weeks:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

6. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

FUN WEEKS SUMMER

Temàtiques i setmanes

ANCIENT GREECE (del 27 de juny a l’1 de juliol)

No heu volgut sentir-vos mai protagonistes d’una història èpica? Aquesta setmana viatjarem fins a un temps on la història i els mites es fonen. Una època repleta de déus i heroïnes de llegenda on viurem mil aventures mentre descobrim el fascinant món de l’Antigua Grècia! Esteu a punt per conquerir el Mont Olimp?

• THE FAR WEST (del 4 de juliol al 8 de juliol)

Yihaaaaaw! Poseu-vos el barret, lligueu-vos fort les botes i munteu damunt el cavall, esteu en el cor de l’oest americà! Al llarg de la setmana viurem un sens fi de moments trepidants: duels aferrissats, aliances amb els natius i tota una sèrie de reptes per davant! Qui aconseguirà posar-se l’estrella de sheriff?

• FARMYARD (del 11 al 15 de juliol)

Benvinguts a l’entranyable món de la granja! Aquesta setmana petits i grans gaudiran de la companya d’animals tan simpàtics com cavalls, vaques, galls i gallines. No us ho podeu perdre! Perquè ja sabem que portar una granja implica molta feina… però també pot ser molt divertit! Som-mi doncs, cap a la granja!

• MEDIEVAL (del 18 al 22 de juliol)

Ràpid, a les muralles! Hem de protegir el nostre castell! Aquesta setmana viatjarem en el temps fins a l’Edat Mitjana, una època repleta de gestes de cavalleria, fortaleses inexpugnables i tornejos de justes que et treuen l’alè! Veniu a gaudir-ho amb nosaltres i us sentireu protagonistes d’un divertit viatge en el temps. Aixequeu els escuts ben amunt!

Horaris 

De 09:00 h a 13:00 h

Recepció a partir de les 08:30 h

Recollida fins a les 14:00 h (inclosa en el preu)

Preus

El preu per setmana és 120 €