Fun Weeks

Les Fun Weeks són setmanes temàtiques organitzades per Kids&Us. S’adrecen a nens i nenes de 3 a 8 anys amb l’objectiu de facilitar-los el contacte amb l’anglès durant els períodes de vacances, utilitzant la metodologia d’aprenentatge de Kids&Us. A les Fun Weeks es fan activitats 100% en anglès que permeten que els nens i nenes es diverteixin i alhora aprenguin gràcies al mètode natural d’aprenentatge propi de Kids&Us.

Activitats

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat de 3 a 8, creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma i es divideixen en sis grans blocs:

Què fem durant les Fun Weeks:

1. Jocs temàtics i activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip entorn de la temàtica treballada.

2. Teatre i Secret Character: El nostre equip de monitors i monitores puja a l’escenari es disfressen i actuen davant del nens i nenes que exerceixen molt bé el seu rol de fans. Cada dia pot passar de tot

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana. I amb aquestes creacions, ambientarem el nostre centre per a endinsar-nos en el món de cada setmana.

5. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat divertida de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat. A través d’aquestes cançons, moviments i balls, muntarem diverses representacions per cada grup.

6. Llibre de classe FunBook: Quadern temàtic que els nens i nenes aniran completant durant una estona al dia, per anar treballant diferents estructures i vocabulari relacionat amb la temàtica.

7. Excursions i sortides: Per garantir encara més que tots i totes aprofitem al màxim el bon temps d’estiu, gaudirem d’estones de joc lliure en parcs a prop del centre i també marxarem d’excursió tot el dia un cop a la setmana.

FUN WEEK ESTIU 2024

CALENDARI: SETMANES OFERIDES
SETMANA 1: del 25 al 28 de juny – SAFARI

SETMANA 2: de l’1 al 5 de juliol – JAPAN

SETMANA 3: del 8 al 12 de juliol – SECRET AGENTS

SETMANA 4: del 15 al 19 de juliol – ANCIENT EGYPT

HORARIS I PREUS
OPCIÓ A: de 9:00 a 17:00 h

Setmana de 5 dies: de 9 a 17 h – 153,00 €***

Setmana de 4 dies (25-28 juny): de 9 a 17 h – 123,00 €***

 

OPCIÓ B: de 9:00 a 13:00 h

Setmana de 5 dies: de 9 a 13 h – 123,00 €***

Setmana de 4 dies (25-28 juny): de 9 a 13 h – 99,00 €***

*** Sense menjar inclòs: cada participant pot portar el menjar de casa.

EXCURSIONS SETMANALS
Cada setmana els infants viuran una nova aventura i, per fer-ho encara més divertit i emocionant, marxarem d’excursió tot el dia!

Ja sigui envoltats de natura en excursions a parcs, remullant-nos a la piscina o fent alguna activitat del tot apassionant al nostre propi barri, aprofitarem al màxim les vacances d’estiu i tornarem amb tot un dia per explicar i un munt d’anècdotes divertides.

No us ho podeu perdre!

SERVEIS ADDICIONALS
EL DINAR DE CADA DIA

–              Servei de càtering: les famílies que així ho desitgin podran fer ús del servei de càtering. Aquest servei tindrà un cost addicional d’entre 8 i 10€ per dia (segons nombre d’inscripcions)

ACOLLIDA

–                Si fos necessari, es pot sol·licitar el servei d’acollida de 8:00 a 9:00 h:

Preu acollida diària: 2,5 € / dia.

Preu acollida setmana: 10 € / setmana.

REUNIÓ INFORMATIVA
Vols conèixer més de les nostres Summer Fun Weeks 2024?

Vine a la reunió informativa:

Quan?

Dimecres 17 d’abril 2024

On?

Kids&Us Poblenou (C/Almogàvers 219)