Els nostres centres

Kids&Us Poblenou disposa de quatre centres ubicats en l’anomenada zona 22@ del barri de Poblenou. Cada centre disposa d’instal·lacions adaptades a les edats i gustos dels nostres alumnes. Cada espai està pensat per a què els nens i nenes gaudeixen al màxim de l’experiència d’aprendre anglès.

Kids&Us Poblenou - Almogàvers, 215

Aquest centre Kids&Us està pensat per als nostres alumnes més petits. Els grups de Mousy (P1) i Linda (P2) fan les classes en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia.

Kids&Us Poblenou - Almogàvers, 219

Pels grups de Sam (P3) a Pam&Paul (2n-3r), les aules es converteixen en espais d’aprenentatge on el joc i la diversió estan garantits. Tot el mobiliari està adaptat a aquestes franges d’edat i ha estat dissenyat per permetre la interacció entre iguals i amb el teacher.

Centre Tweens - Almogàvers, 221

El centre Tweens està dedicat als alumnes a partir de Ben&Brenda (3r-4rt). A partir d’aquests cursos els nostres alumnes es comencen a endinsar en el món de la lecto-escriptura en anglès. Seguim aprenent anglès amb activitats lúdiques, però cada cop el traball específic amb llibres i textos va prenent més importància. Els nostres espais s’adapten a aquestes noves necessitats i també s’adapten als gustos dels pre-adolescents, amb la finalitat de seguir creant un entorn on ells se sentin identificats i es fomenti l’aprenentatge i el treball en equip.

Centre Teens - Llacuna, 98

El centre Teens està pensat pels nostres alumnes més grans. A partir dels cursos de Fairy Tales 1, els nostres alumnes intensifiquen la interacció oral, i ja a les aules només es permet l’ús de l’anglès. Ja en l’etapa de l’adolescència, més que mai, hem d’oferir-los un entorn on ells se sentin identificats per tal d’afavorir al màxim el seu rendiment dins de l’escola.