Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 24-25!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Linda, així com un tutorial sobre el procés de rematrícula.

 

Us presentem el curs “Linda”

A través de jocs i cançons, la rateta Linda i el seu conillet Bunny guiaran els nens de 2 a 3 anys perquè descobreixin el nom en anglès de les paraules quotidianes en situacions que els resulten familiars. L’aprenentatge seguirà el mateix procés que en la seva llengua materna, de manera que serà molt natural.

Un dia a classe de Linda

L’etapa Babies

Objectiu del curs

El moment en què els nens i nenes es llancen a parlar la seva llengua materna també és l’idoni per començar amb una segona o tercera llengua perquè així l’aprenentatge seguirà el mateix procés i serà tot molt més natural. Durant el curs, els nens i nenes de dos anys descobriran que tot el que els envolta i els resulta familiar també té nom en anglès: les parts del cos, els colors, les formes… Començaran a unir paraules per formar frases senzilles i tot a través d’activitats que potencien la fantasia i parlen de l’entorn que tan bé coneixen en la seva llengua nativa. Aprendran cançons en anglès i repetiran algunes paraules, fet que permet que la pronunciació sigui molt més natural des del principi.

Durada de les classes: 45 minuts, un cop per setmana.

Nombre màxim d’alumnes per classe: Màxim de 5 infants.

Evolució del llenguatge: El futur próxim dels alumnes de “Linda”

 

Durant l’etapa Kids el nostre objectiu a Kids&Us no és que els nostres alumnes aprenguin paraules aïllades, sinó que siguin capaços de fer servir un llenguatge natural, amb estructures completes que a cada curs anirem expandint i modificant per assegurar la consolidació.

 

Material

Al llarg del curs, rebreu una varietat de llibres amb àudios i jocs per reforçar el vincle amb l’anglès i poder traslladar l’experiència d’aprenentatge més enllà de l’aula. 

Llibre per Linda: 5 llibres (1 per eix temàtic + 1 de final d’etapa), tots tenen àudios per fer servir amb el Talking Pen. 

  • Linda’s Birthday: celebrem l’aniversari de la Linda (2 anys), que ja és gran, i coneixem en Bunny, que és un bebè.  
  • Linda and the Animals: explorem diversos hàbitats natural i coneixem els animals salvatges que hi viuen.  
  • Linda’s House: ens endinsem a les estances de la casa de la Linda.  
  • Linda and Bunny at the Beach: passem un dia a la platja.  
  • Growing Up in English with Kids&Us: en Mousy, la Linda i en Bunny ens acompanyen en diverses situacions que resultaran molt familiars al nostre alumnat.  

 

 


 

La importància de les famílies

Durant les primeres sessions, el paper de les famílies serà clau per a la connexió emocional i afectiva dels nens i nenes amb l’entorn del centre, el professor/a i la Linda, el personatge de referència al llarg del curs. De cara al segon trimestre els nens i nenes començaran a entrar sols a classe: ens fem grans!

APPS: MyKids i MyLocker

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i MyLocker, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules de forma senzilla i accessible. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

MyLocker

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Poblenou

Els grups de Sam (P3) començaran les classes el 16 de setembre.

Per als alumnes Mousy, Linda, Emma, Oliver, Marcia i Pam&Paul, el curs 2024-25 començarà el 2 de setembre.

A les escoles externes

El curs 2024-25 començarà d’acord al calendari d’inici d’activitats extraescolars de cada escola.

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us:

A partir del proper dilluns 29 d’abril podreu rematricular-vos al curs 2024-25 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un vídeo tutorial que us explica com fer aquesta rematrícula:

Alumnes centres externes:

– Escola Antoni Brusi: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Grèvol: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Les Acàcies: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Fluvià: Enviarem l’enllaç segons el calendari que marca l’AFA