El curs vinent els Mysteries 1 faran Mysteries 2

Esperem amb moltes ganes l’arribada del curs escolar 23-24!

A continuació us presentem els detalls pedagògics del curs de Mysteries 2 i un tutorial sobre el procés de rematrícula.

Us presentem el curs “Mysteries 2”

Esteu preparats per conèixer la Charlotte, protagonista del nou curs?

La Charlotte és una noia molt atrevida i la protagonista d’històries plenes de misteris i embolics que ajudaran els alumnes en l’aprenentatge per connectar amb els pilars principals d’aquest nivell. Qui està impedint que el grup de teatre de l’institut Blackmouth estreni una obra nova? Serà capaç de descobrir el culpable abans que no sigui massa tard?

En aquest nivell d’anglès es posa èmfasi especial en l’aprenentatge a través de novel·les policíaques, que permeten als alumnes aprendre i reforçar la capacitat lectora en un ambient lúdic i participatiu. Comprendran les idees principals de textos extensos i també detalls concrets.

Objectius del curs

Mysteries 2 és el segon curs de l’etapa Teens. A Teens 2 es treballen continguts del nivell B2.2 del Marc Comú de Referència Europeu per a les Llengües.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS CURS MYSTERIES 2

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: B2 First de Cambridge (sempre i quan es compleixin els requisits concrets). Farem reunió informativa específica durant el primer trimestre.

 

Quan s’iniciaran les classes?

Al centre Kids&Us Poblenou:

El curs 2023-24 començarà el 4 de setembre de 2023.

A les escoles Antoni Brusi, Fluvià, Grèvol i Les Acàcies:

El curs 2023-24 començarà d’acord al calendari d’activitats extraescolars de cada escola.

Assumint nous reptes

 

 

 

Aquest curs, els continguts i les eines s’actualitzen per proporcionar als nostres alumnes uns recursos més didàctics i estimulants. Això implica una nova aplicació mòbil que els portarà a treballar de manera diferent, mantenint converses amb la protagonista del curs a través d’un “ChatBot”. Tot això, mantenint un format de deures en línia que els permeti obtenir un feedback immediat i, així, promoure l’autocorrecció mitjançant la consulta del llibre.

Cap al B2 FIRST!

Un dia a classe de Mysteries 2

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 4 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

 

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

La Coordinadora de Mysteries & Cambridge B2 FIRST Certificate, Irmina!

MyKids i Tuned In

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

Com i quan rematricular-se a Kids&Us?

Alumnes centre Kids&Us:

A partir del proper dimarts 2 de maig podreu rematricular-vos al curs 2023-24 a través de l’enllaç personalitzat que us farem arribar per correu electrònic. En aquest enllaç també trobareu tots els detalls de com heu de procedir per confirmar la vostra plaça, també podreu sol·licitar un canvi de dia o d’horari, passar a un centre extern o a la inversa, inscriure un nou germà o germana o donar-vos de baixa.

Us deixem a continuació un vídeo tutorial que us explica com fer aquesta rematrícula:

Alumnes centres externes:

– Escola Antoni Brusi: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Grèvol: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Les Acàcies: Inscripcions amb l’AFA

– Escola Fluvià: per a nous alumnes inscripcions amb l’AFA. Per a alumnes que ja seguin alumnes de Kids&Us Fluvià: Enllaç Rematricula Kids&Us: enviarem l’enllaç segons el calendari que marca l’AFA

Tuned In