Us presentem el curs “Subscription 1”

A Subscription 1 el curs gira entorn de la revista Rampage. Una revista pròpia en anglès en la qual tractem temes molt variats relacionats amb la societat actual i que permeten als joves seguir perfeccionant l’idioma, ampliar vocabulari i treballar estructures gramaticals complexes.

En cada número de la revista es tracta un tema concret. S’abordaran estils de vida, el món o l’entreteniment amb estructures gramaticals bastant més complexes, corresponents al nivell C1+. Així, els alumnes segueixen ampliant els seus coneixements lingüístics i guanyen fluïdesa i capacitat per expressar-se de manera correcta en anglès en tant en l’àmbit personal, com professional o educatiu.

Objectius del curs

Subscription 1 és el cinquè curs de l’etapa Teens. A Teens 5 es treballen continguts del nivell C1+.

Clica aquí per a veure: OBJECTIUS SUBCRIPTION 1

Durada de les classes: 3 h/setmana repartides en dos dies alterns. Cada sessió és d’1,5h.

Nombre màxim d’alumnes per classe: 8 alumnes.

Deures: Seguim en format online i format paper cada setmana.

Examen oficial relacionat amb el curs: C1 Advanced de Cambridge (pels alumnes als quals se’ls va recomanar esperar aquest curs passat).

 

Quan s’iniciaran les classes?

El curs 2021-22 començarà el dilluns 13 de setembre.

Què i com aprenem?

 

Material

Exàmens oficials de Cambridge

Què són els exàmens de Cambridge?
Els exàmens oficials els realitza la prestigiosa escola Cambridge School i serveixen per acreditar el nivell d’anglès dels nostres alumnes d’acord al marc comú de referència europeu i obtenir així una certificació oficial.

Qui es pot presentar als exàmens de Cambridge ?
A partir dels cursos de Tweens 2 (Fairy Tales 2) els nostres alumnes assoleixen el nivell B1 del marc de referència Europeu i aquells que ho desitgin es poden preparar per presentar-se als exàmens oficials de Cambridge.

Així doncs, a mesura que els nostres alumnes van tancant etapes dins del programa Kids&Us, es poden anar presentant a aquests exàmens que acreditaran de forma oficial el seu nivell d’anglès.

Els exàmens als que es poden anar presentant són el PET (Preliminary Emglish Test), FCE (First Certificate in English) i el CAE (Certificate in Advanced English).

Cal una preparació especial per presentar-se a aquests exàmens?
Tots els alumnes que es vulguin presentar a aquests exàmens hauran de fer unes sessions preparatòries, uns mesos abans de fer l’exàmen. En aquestes sessions se’ls ensenyaran estratègies per poder superar amb èxit l’examen.

Quan s’examinen?
Tenim dues convocatòries, una és al juny en format extensiu i una altra al juliol en format intensiu de dues setmanes.

On es fan el exàmens?
A Exams Catalunya (C/Freixa 5-9 )

Durant el primer trimestre del curs vinent rebreu més informació sobre els exàmens oficials!

L’etapa “Tweens&Teens”

En l’etapa Tweens & Teens el nostre objectiu és collir les llavors que hem anat plantant durant anys al llarg dels cursos Kids. L’objectiu és guiar als nostres estudiants perquè descobreixin, practiquin i assimilin de forma orgànica un anglès més ric i idiomàtic. Durant aquesta etapa, anem desenvolupant els diferents àmbits de l’ús de la llengua per aconseguir un alt nivell de comprensió i expressió oral i escrita, en línia amb els exàmens oficials. No obstant això, no renunciem a l’aproximació lúdica i l’enfocament comunicatiu que ens caracteritza.

Welcome to Tweens&Teens

 

Evolució del llenguatge a l’etapa Tweens&Teens

L’equip de Tweens&Teens

 

Metàfora del lleó

MyKids i Tuned In

El curs vinent seguirem fent servir les mateixes aplicacions mòbils: MyKids, l’eina de comunicació bidireccional entre el centre i les famílies, i Tuned In, l’aplicació que ofereix continuitat a l’aprenentatge d’anglès fora de les aules als alumnes a partir de Fairy Tales 1. En vols saber una mica més? Mira els vídeos explicatius que et deixem a continuació!

MyKids

Tuned In