Trinity exams

Kids&Us Poblenou és centre examinador Trinity 

trinityy
Què vol dir ser centre examinador Trinity?

El fet de ser centre exaninador ens permet presentar als nostres alumnes als exàmens oficials del Trinity College of London.

Què és un exàmen Trinity i per a què serveix?

El Trinity és un examen oral oficial reconegut a nivell europeu que realitzen els alumnes a partir dels 7 anys. L’examen consisteix en una prova oral amb un professor anglès del Trinity College of London. Aquesta prova determina el nivell d’ús real de la llengua anglesa i la seva aplicació directa. Un cop avaluada la prova, Trinity otorga un diploma oficial que acredita el nivell d’anglès de l’infant.

A partir de quina edat es poden presentar?

Tots els alumnes a partir del curs de Pam&Paul que ho desitgin es poden presentar a l’examen Trinity d’acord al seu nivell.

Oferim 6 exàmens de Trinity GESE (Graded Examination in Spoken English) dividits en dues etapes diferents segons el Marc Comú Europeu de Referència (MCER):

  • Initial (Grades 1-3): la durada de la prova és de 5 a 7 minuts en el que es manté una conversa entre l’examinador i l’alumne.
  • Elementary (Grades 4-6): la durada de la prova és de 10 minuts en els que hi haurà un tema que l’alumne presenta a l’examinador seguit d’una conversa sobre aquest tema.

Com es preparen per l’examen Trinity?

Es fan unes sessions preparatòries específiques, d’una durada aproximada de 10 minuts, uns mesos abans de l’examen.

A quina època es fa l’examen Trinity?

Durant el mes de maig

On es fa l’examen Trinity?

Per als alumnes de Kids&Us Poblenou a les instal·lacions del propi centre

Si necessites més informació sobre aquest exàmen no dubtis en preguntar a la recepció del centre.