Fun Weeks d’estiu

FUN WEEK ESTIU 2019

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que separem per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys, i de 7 a 10 anys) i en grups de fins a un màxim de 10 alumnes per teacher. Amb aquestes divisions assegurem que els nens i nenes puguin interaccionar perfectament amb el/la teacher i que estableixin una bona relació entre ells i elles.

ACTIVITATS

Totes les activitats de les Fun Weeks es fan íntegrament en anglès i estan relacionades amb la temàtica setmanal. Cada setmana ens submergim en un món nou gràcies a les diferents temàtiques, amb històries diferents per a cada grup d’edat creades específicament per facilitar l’adquisició de l’idioma. Les temàtiques proposades per a aquestes Fun Weeks són les següents:

– TREASURE HUNTERS (del 25 al 28 de juny)
Si t’agrada buscar tresors, uneix-te a la nova aventura que Kids&Us ha preparat per a aquesta Fun Week. Prepara’t per acompanyar la Jackie en la seva emocionant aventura per protegir dels dolents la ciutat daurada enterrada. Converteix-te en un autèntic caçador de tresors amb Kids&Us!

– MONSTERS (de l’1 al 5 de juliol)
Et fan por els monstres? No te n’han de fer! Quan els coneixes, poden ser molt simpàtics. Pot ser que algun intenti fer alguna trapelleria, o fins i tot espantar-te, però si els dones una oportunitat, fins i tot us podeu fer molt amics. Vine a Kids&Us i et divertiràs descobrint com viuen uns monstres molt especials.

– MOUNTAIN ADVENTURES (del 8 al 12 de juliol)
T’agrada fer senderisme i veure molts animals? T’agradaria explorar l’Himàlaia i anar a la recerca lleopards de les neus? T’atreviries a escalar un volcà a Indonèsia? Sigui l’aventura que sigui, pots estar segur que et divertiràs jugant, cantant i ballant amb nosaltres.

– UNDER THE SEA (del 15 al 19 de juliol)
Submergeix-te amb nosaltres i descobreix la nova Fun Week submarina. El Saxon Sardine necessita la nostra ajuda per trobar el regal perfecte, però hem d’anar amb compte amb els taurons! També ajudarem la Hetty a descobrir el veritable significat de l’amistat durant el seu viatge a la recerca d’una nova closca.Prepara el tub i les aletes per gaudir d’una meravellosa aventura submarina amb Kids&Us.

– FARMYARD (del 22 al 26 de juliol)
Vine a Kids&Us i explora la granja del senyor Price. L’ajudarem amb les seves feines diàries i a mantenir la granja neta i polida. A més, coneixerem tots els seus amics de la granja. La pobra Little Bee necessita ajuda per trobar el seu lloc a la granja. L’ajudaràs a fer nous amics i a descobrir el veritable significat de la paraula família?

I al setembre…

– BEACH (del 2 al 6 de setembre)

Posa a punt les ulleres de sol, la tovallola i no et perdis la nostra Fun Week d’estiu a Kids&Us. És un tauró? No, no ho és. Són en Jeremy i els seus amics que riuen entre bromes i s’ho passen d’allò més bé a la platja. Què és aquest enrenou? Són en Jack i el seu equip de vòlei. Anem a animar-los mentre juguen el partit més dur de la temporada!

 

Totes les activitats que duem a terme durant les Fun Weeks són íntegrament en anglès, estan relacionades amb la temàtica setmanal i es divideixen en set grans blocs:

QUÈ FAREM DURANT LES FUN WEEKS:

1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.

2. Taller de teatre: A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.

3. L’hora del conte: Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant aquestes Fun Weeks, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.

4. Manualitats: Farem manualitats inspirades en la temàtica de la setmana.

5. Mercat: Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes podran comprar l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.

6. Cançons temàtiques: Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i composen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat.

7. Llibre de classe: Quadern temàtic que els nens i nenes completen durant la setmana.

DATES I HORARI:

– Treasure Hunters (del 25 al 28 de juny)

– Monsters (de l’1 al 5 de juliol)

– Mountain Adventures (del 8 al 12 de juliol)

– Under the Sea (del 15 al 19 de juliol)

– Farmyard (del 22 al 26 de juliol)

– Beach (del 2 al 6 de setembre)

L’horari de les activitats serà de 9 h a 13 h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30 h a 9 h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13 h i fins les 14 h (durant aquesta estona hi haurà un/a teacher amb els infants mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

PREUS

  • Setmana de 4 dies (última setmana de juny): 109 €
  • Setmana de 5 dies (juliol i primera setmana de setembre): 120 €

INSCRIPCIONS

Descarrega el full d’inscripció aquí

Us hi esperem!