Summer Readers

SUMMER READERS, les nostres propostes de lectura en anglès per aquest estiu, pensades com a complement perfecte per a l’aprenentatge de l’idioma.

Seguint amb la nostra filosofia d’aprenentatge global, aquests llibres es converteixen en una eina amena
i divertida per consolidar durant les vacances el que s’ha après a classe.

Microsite - Notícias_SummerReaders

Read me a Story és la nova línia editorial que llança Kids&Us amb l’objectiu d’omplir els buits existents
en el mercat de contes i llibres de lectura en llengua anglesa per a infants no angloparlants.
L’ovelleta Betty Sheep (de 2 a 4 anys) i la inquieta Gina Ginger (de 5 a 7 anys) són els personatges que faran que els nens i nenes descobreixin divertides aventures amb un nivell d’anglès adequat a la comprensió tant d’ells mateixos com dels pares que els explicaran les històries.
Per treure’n encara més profit, també funcionen amb el Talking Pen, un llapis lector de contes que permet una correcta lectura, pronúncia, dicció i entonació del contingut. Llegir un conte en anglès als vostres fills ja no serà cap problema!

Listen&Touch és una col·lecció de llibres-joc que funciona únicament amb el Talking Pen. Amb aquests llibres els nens podran jugar en anglès, ja sigui sols o bé acompanyats dels seus pares. Els llibres potencien de manera lúdica l’observació i la identificació d’objectes i accions. Aquesta combinació converteix el Listen&Touch en un llibre interactiu, mitjançant el qual l’infant rep resposta sobre els seus encerts i errors, per consolidar
l’aprenentatge de l’idioma tot jugant. Tindreu entre les mans un llibre “màgic” amb més de 40 jocs i centenars de locucions.

A Kids&Us creiem que la lectura és una manera meravellosa d’oferir als nostres fills més exposició a l’anglès. A partir dels 9 anys, la capacitat lectora està més que desenvolupada, i pensem que amb els nostres llibres “The Red Jungle Mystery”, el nou “Night at the Funfair” i “Three Little Pigs” els posem a l’abast de la mà la possibilitat de ser els protagonistes d’un viatge ple d’aventures i diversió en anglès. Són llibres que ofereixen diverses activitats i que també requeriran consultes a Internet per poder continuar la història (www.readingcornerkidsandus.net). A Kids&Us volem plantejar la lectura des d’una altra perspectiva i sempre amb textos creats específicament per al seu nivell d’anglès i la seva maduresa.