Christmas 2014!

Merry Christmas and a Happy New Year!

 

Encara estem immersos en l’esperit nadalenc i volem fer un recull de totes les activitats que hem fet per celebrar el nadal!

Visita sorpresa de nadal!

Durant la setmana del 15 al 19 de desembre va venir un Elf, ajudant de Santa Claus, a repartir unes postals de nadal molt originals! Voleu veure per a què més servien les postals de nadal? Alvin, the elf, va visitar els grups de Mousy a Pam&Paul!

elf Pablo

I pels grups de Ben&Brenda cap amunt va venir l’Scrooge, el mític personatge de Dickens que odia les festes nadalenques, ha visitat els grups de Ben&Brenda cap a munt…finalment ell també s’ha contagiat de l’esperit nadalenc!

scrooge

 

Festa de nadal 2014!

El dissabte 20 de desembre vam celebrar com cada any la nostra tradicional festa de nadal per tots els alumnes de Kids&Us Poblenou i les seves famílies! Durant tot el dia es van realitzar tallers de llaminadures i els nostres teachers van representar el teatre de nadal, la obra Cool Santa!

Emailing-Festa-de-Nadal-POBLENOU-(12-11-14)

 

T&T Party

I pels alumnes a partir de Animal Planet va tenir lloc la festa de Tweens&Teens! Va ser una festa exclusiva pels alumnes i on els pares tenien prohibida l’entrada 😉

Vam cantar al karaoke, vam jugar a un trivial i fins i tot vam fer un sorteig!

 

Fun Week de Nadal!

Voleu passar unes vacances de nadal diferents? No us perdeu la nostra Fun Week Santa’s Winter Games del 29 al 31 de desembre! Junts passarem uns dies màgics, jugant i aprenent en anglès!

ImgNews_445x270_FW_Nadal14