Els nostres alumnes tenen el potencial… i nosaltres la fórmula!

Ha arribat l’hora de conèixer la nova campanya de Kids&Us per al curs 2019-2020: the English Formula. Durant tots aquests anys hem consolidat la nostra essència i hem donat forma a una manera única d’aprendre anglès, basada en la natura, que s’adapta al creixement i l’evolució dels nostres alumnes i que els ajuda a aprofitar tot el seu potencial.

Enguany, la química, és present en tots els aspectes de la natura. És el fil conductor d’una nova imatge fresca i clara, que respira modernitat i que és capaç de transmetre que el mètode Kids&Us es basa en fets provats. Tot és ciència!

A Kids&Us els nadons senten en anglès, els nens juguen en anglès, els adolescents s’impulsen en anglès i els joves pensen en anglès. Ells tenen el potencial i nosaltres tenim la fórmula perquè aprenguin anglès.

Dues grans novetats: Watch it in English i Dream in English

Per primera vegada, dos dels protagonistes de la nostra línia editorial, la Gina Ginger i el Charlie Chives, faran el salt a la televisió per fer-te arribar dos missatges molt importants.

Amb la primera de les accions Watch it in English, la Gina i el Charlie ens proposen que mirem els dibuixos en anglès. A Kids&Us sabem que l’exposició a l’anglès en edats primerenques és molt positiva, i un gest tan senzill com activar la versió original de la sèrie de dibuixos preferida pot ser un contacte molt valuós amb el nou idioma. Aquesta acció comença el proper 15 de maig i la podreu veure cada dia a la tarda a Disney Channel.

D’altra banda, l’hora d’anar a dormir forma part de la rutina diària de totes les famílies, i des de Kids&Us volem ser-hi presents per acompanyar els més petits a descansar les hores necessàries per afrontar un nou dia amb energia. Amb l’acció Dream in English, la Gina i el Charlie viatgen a través del país dels somnis i conviden els nostres fills a somiar en anglès.

No us perdeu l’estrena del somni de la Gina, dilluns 27 de maig a les 21.00 h a Disney Channel i a les 20.00 h al Súper 3.

Allò que no canvia mai

Els processos, la potència, la passió i el treball en equip formen part de la nostra essència i aquesta vegada també queden reflectits en la nova cançó de campanya: Essentially Us.

Com sempre, els nostres alumnes, tornen a ser els protagonistes de l’anunci, del fullet informatiu i de totes les aplicacions de la nova campanya. Com l’essència, també és un senyal d’identitat de la qual estem molt orgullosos. Per nosaltres les campanyes són marca de la casa i d’aquesta manera volem agrair la confiança que les famílies dipositen en el nostre mètode.

The English Formula, la nova campanya de Kids&Us, ens acompanyarà a partir del mes de maig i durant tot el proper curs 2019-2020.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>