Emporta’t les aventures de la Gina Ginger amb el diari ARA

A partir del dissabte 30 de maig i per un temps limitat, podràs adquirir un dels contes de la Gina Ginger que posem a la teva disposició amb la compra del diari ARA.

La col·lecció de la Gina Ginger va dirigida a nens i nenes de 5 a 7 anys, a qui agradin les aventures divertides. Els títols disponibles són:

  • Gina Ginger and the Food Fairy
  • Gina Ginger and the Colour Fairy
  • Gina Ginger and Charlie Chives: The Fancy Dress Dilemma

A més, des del mateix dia i també durant un període de temps limitat, els contes també estaran disponibles a la botiga en línia del diari per a tots els seus subscriptors.

La lectura és una fantàstica aliada per estar en contacte amb una nova llengua i per millorar-ne el nostre coneixement. La lectura en anglès ens ajuda a ampliar el vocabulari, reforçar la ortografia i també permet donar ales a la imaginació, i tot amb el senzill gest de passar pàgines. I no hi ha res millor que començar amb les aventures esbojarrades de la Gina Ginger.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>