Festa de nadal 2014

S’acosta el Nadal l i com ja és tradició a Kids&Us volem  celebrar-ho amb tots vosaltres!!

Us convidem a una festa exclusiva per alumnes de Mousy, Linda, Sam, Emma, Oliver, Marcia, Pam&Paul i Ben&Brenda.

Es per això que el proper dissabte 20 de desembre us convidem a tots a la festa de Nadal de Kids&Us,  que tindrà lloc al Centre de Barri Bac de Roda, carrer Camí Antic de València, 96-116 (cantonada Espronceda)

Durant tot el dia farem tallers de dolços nadalencs i el Teatre “Cool Santa” interpretat pels nostres teachers.
Tots aquells que vulgueu acompanyar-nos en aquest dia tan especial ja us podeu apuntar a alguna de les sessions teatrals,  fent click en el següent enllaç i indicant el nom del vostres fills.
http://doodle.com/8urm8afpxcmt2xqa

Per als que assistiu a la festa us passem uns consells organitzatiu que ens permetran a tots gaudir de la festa  amb tranquil·litat.

Tallers de dolços nadalencs

  • Per temes de seguretat us demanem que us feu càrrec dels nens i nens en tot moment.
  • Si els nens més grans considereu que es poden quedar sols al taller, ho podeu fer, però us demanem que mireu de tindre´ls controlats ja que serem força gent.
  • Els assistents al primer torn de matí (10.30h) i al primer torn de tarda (16.30h) us recomanem que participeu al taller després del teatre.
  • Els assistents al segon torn de matí (12h) i al segon torn de tarda (18h) us recomanem que participeu al taller abans del teatre.
  • El taller  de dolços dura aproximadament uns 20 minuts.

Teatre

  • La funció està pensada per als infants. Si algun pare desitja quedar-se ho podreu fer sempre i quan quedi espai un cop entrin tots els infants. L´espai frontal estarà reservat per als nens i els pares us podeu quedar en l´espai lateral.
  • 15 minuts abans de començar les sessions de teatre del segon torn  (tan de matí com de tarda), els nens que estiguin fent tallers hauran de deixar les activitats i anar a fer un mos o  posar-se a la cua del teatre per tal poder fer el canvi de torn.
  • Si opteu per deixar als infants sols, a l’entrada, un cop acabada la funció els podreu recollir de forma ordenada.

Emailing-Festa-de-Nadal-POBLENOU-(12-11-14)