Ho sentiu? Arriba un nou llibre de Kids&Us!

La lectura és una eina meravellosa per consolidar l’aprenentatge de l’anglès i mantenir el contacte amb l’idioma fora de les aules. A Kids&Us ho sabem i per això avui veu la llum la última novetat de la nostra línia editorial: Sally Senses.

Sally Senses és el nou llibre de la col·lecció Many Monsters, recomanada per a nens i nenes de 3 a 5 anys. En aquesta nova història, la Sally visita la ciutat amb el seu pare i la descobreix amb tots els sentits:  l’olfacte, el tacte, el gust, l’oïda… però, al final, és la vista la que fa que s’enamori de la ciutat. De fet, estem segurs que a vosaltres també us passarà el mateix amb la panoràmica de la pàgina desplegable.

Amb aquest llibre, els petits lectors treballaran vocabulari i estructures relacionats amb els cinc sentits, així com amb els estats d’ànim.

Com la resta de llibres de la col·lecció Many Monsters, Sally Senses està imprès amb tinta sonora per escoltar amb el Talking Pen. També conté una lupa amb la qual els lectors hauran de trobar objectes amagats a les pàgines del llibre, fomentant així la curiositat i la observació.

Trobareu més informació a la botiga online o al nostre centre Kids&Us.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>