Iniciem el curs 2014-2015!

cartell 2

Un cop finalitzades les vacances, ja teníem ganes de tornar a la rutina i de tornar a engegar el nou curs! Hem començat amb la Fun Week de Fairy Tales i amb el English Summer Fun a les escoles Fluvià i Sant Martí.

Us volem recordar que les classes al centre de Poblenou (c/ Llacuna, 98 i c/ Llacuna, 104) i a l’escola Grèvol comencen el dilluns 15 de setembre.

I els Sam aquest any comencen el 29 de setembre, per afavorir l’adaptació a l’escola, ja que entenem que és un moment complicat i que necessita uns dies per a què ells es trobin a gust.

Les classes a les escoles Fluvià, Rambleta del Clot i Chiquitín comencen el 29 de setembre!

Abans de començar, us convidem a les diferents reunions informatives que farem, així que agafeu les vostres agendes i apunteu aquestes dates:

  • Reunió per pares i mares de Mousy i Linda (P1 i P2): dilluns 8 de setembre a les 19h al nostre centre del c/ Llacuna, 104

  • Reunió per noves famílies a partir d’Emma (a partir de P4): dimarts 9 de setembre a les 18h a Can Framis (entre el c/ Sancho de Avila, Llacuna, i Roc Boronat – just davant del Kids&Us Poblenou)

  • Reunió per famílies de Sam: dijous 25 de setembre a les 18 a 19h a Can Framis (entre el c/ Sancho de Avila, Llacuna, i Roc Boronat – just davant del Kids&Us Poblenou)