L’equip de teachers 2015

A Kids&Us els nostres teachers són una peça clau en el funcionament de la nostra metologia, busquem persones amb un alt nivell d’anglès, amb una clara vocació per l’ensenyança als més petits i que sapiguen empatitzar amb les seves necesitats i interessos.

Des de la direcció i coordinació del centre treballem per fomentar un bon clima laboral, que permeti que els nostres teachers es sentin a gust formant part d’aquest projecte i, això es transmeti en la tasca que ells fan dia a dia amb els vostres fill/es.

Es  per això que el passat divendres 16 d’octubre vàrem fer una petita festa de benvinguda per als nous teacher que comencen a Kids&Us aquest curs 2015.

IMG_2851

Les coordinadores vàren preparar una sèrie de dinàmiques per tal que els professors interactuessin entre ells i així trencar el gel. Molts d’ells ja es coneixien però, d’altres que treballen en centres externs con ara Grèvol o Fluvià era la primera vegada que es trobaven.

Encara no coneixeu al teacher del vostre fill/a? Voleu saber una miqueta més d’ells? D’on venen, que els hi agrada, quins són els seus hobbies… doncs només heu de seguir aquest enllaç i fer click sobre la seva foto.

http://www.kidsanduspoblenou.com/membres-de-lequip/els-nostres-teachers/

We have the best team ever!!!