Little Chefs!

Sortegem 16 places pels tallers de Little Chefs! Entreu al nostre Facebook i veureu les indicacions per participar en el concurs!

Què és LITTLE CHEFS?

Kids&Us us ofereix un taller de cuina en família d’allò més llaminer!
Amb LITTLE CHEFS aprendrem a cuinar plats saludables i divertits per a nens, alhora que compartim -nens, pares, avis i acompanyants- una activitat familiar.

little chef

LITTLE CHEFS és el resultat de l’esforç de l’equip d’especialistes del departament pedagògic, que treballa per crear continguts exclusius i únics amb un objectiu molt clar: fer de l’aprenentatge de l’anglès una activitat efectiva i molt divertida, sempre tenint en compte les necessitats dels més petits.

En què consisteix?

Hem creat un taller de cuina propi, pensat perquè els nens experimentin amb el menjar, provin nous sabors i descobreixin que cuinar és molt divertit. I tot això en anglès!

El taller està organitzat amb una finalitat molt clara: que els nens interioritzin vocabulari i expressions en el seu context mentre es duu a terme una activitat interessant i estimulant.

Com participar en el concurs?

Per poder participar-hi,només cal que entreu al nostre Facebook Kids Poblenou i participeu al concurs d’una de les 16 places que s’otorguen.

Les dates per participar en el concurs són entre el dia 19 de febrer de 2014 fins el 3 de març del 2014 a las 00.00h.

Cal que indiqueu el nom del vostre fill/a i el dia que voleu participar en el taller. El concurs només està obert per les famílies dels alumnes Kids&Us Poblenou del curs 2013-2014 i seguidors del nostre Facebook Kids Poblenou.

Les places s’otorgaran de manera aleatòria mitjançant un programa informàtic que escull números a l’atzar, on a cada participant se li dóna assignat un número en el moment en que valida la seva candidatura.

Consulteu les bases legals i les condicions per participar-hi.

Per a qui?

El taller de cuina està pensat pels alumnes Kids&Us Poblenou d’entre 3 i 8 anys acompanyats d’un adult.

Quan?

Us proposem dues dates: divendres 7 de març a les 17.30h o bé divendres 21 de març a les 17.30h

No deixeu passar aquesta oportunitat!