Natural Gifts by Kids&Us

L’Univers de Kids&Us va molt més enllà! Coneixeu tots els nostres productes?

Us presentem al Mousy, la Linda, el Bunny i el Sam. Els personatges més mimosos dels més petits de Kids&Us convertits en peluixos. Són adorables!

 

El Talking Pen és un llapis lector de contes que permet una correcta lectura del contingut en anglès. És un lector digital que llegeix el text i posa veu als diferents elements que apareixen en el conte. Memòria de 4 MG i cable USB per a recarregar la bateria i descarregar els àudios de la pàgina web.

Amb el Talking Pen els pares i mares amb pocs coneixements d’anglès per fi podreu explicar un conte als vostres fills en aquesta llengua, garantint-ne una bona pronúncia, dicció i entonació. Només cal situar el Talking Pen sobre el número de pàgina i l’aparell en llegirà el contingut. El Talking Pen està dirigit a alumnes de Mousy a Ben&Brenda.

Amb la línia editorial Read me a Story, tindreu l’oportunitat d’explicar un conte en anglès als vostres fills gràcies a unes històries molt properes i motivadores, amb un nivell de llengua espontani alhora que assequible, i amb unes imatges que en faciliten la comprensió. Tots aquests contes s’han imprés amb so incorporat, perquè es puguin llegir fent servir el Talking Pen.

Pels nens i nenes de 2 a 4 anys tenim la col·lecció de contes de la Betty Sheep. Voleu saber una miqueta més?


Betty the black sheep.Family

En aquesta nova història, la Betty vol que la Catty conegui algú molt especial. De qui es tractarà? Acompanya la Betty i la Catty i descobreix amb qui es trobaran pel camí. En aquest llibre, els nens coneixeran alguns dels nous amics de la Betty i també reconeixeran algunes cares familiars d’històries anteriors. A més a més, tindran la possibilitat d’observar, en context, l’ús d’algunes preposicions. Aquest divertit conte inclou també alguns sons sorpresa, que duran la lectura a una nova dimensió.


Betty the black sheep. Colours.

La Betty és una ovelleta. Tota la seva família és blanca, però ella és l’única ovella negra, com pot ser això? És que no totes les ovelles són blanques? Amb l’ajut de la seva amiga Catty, la Betty descobrirà que en el nostre món hi ha un munt de coses que ens envolten que se’ns presenten en diferents colors i que fan que el nostre món sigui d’allò més acolorit.


Betty the black sheep. Numbers.

La Betty està trista perquè avui plou. “Que en pot ser, de divertit, un dia de pluja!”, li diu la seva amiga Catty. En aquest conte la Betty descobrirà, de la mà de la seva amiga Catty, tot de coses interessants que passen al seu voltant en un dia plujós, i juntes faran un exercici d’observació.


Betty the black sheep. Snow surprise.

L’ovelleta Betty no havia vist mai la neu, però en aquesta nova història, “Sorpreses sota la neu”, coneixerà alguns personatges del bosc que han quedat coberts per la neu. Què es trobaran, la Betty i la Catty, quan en segueixin les petjades?

 

D’altra banda, per treballar d’una manera més lúdica, també us volem presentar una novetat: el jocs de cartes de l’ovelleta Betty, amb el qual els nens d’entre 2 i 4 anys podran continuar treballant els conceptes que han après durant el curs. Es pot jugar a aquest joc amb o sense el Talking Pen. Gràcies a aquest joc, podreu compartir una activitat més amb els vostres fills, tot seguint unes instruccions molt simples que us permetran invertir temps de qualitat jugant en anglès.

 

I aquest any, a més, tenim un llibre dissenyat especialment per als més petits, de 9 a 24 mesos, amb el qual aniran descobrint i explorant nou vocabulari en anglès.

Pels alumnes de 5 a 7 anys, tenim a la Gina Ginger, una nena pèl roja ben entremaliada!

Gina Ginger and the food fairy.

Com la majoria de nens, la Gina pot ser una mica llepafils amb el menjar. En aquesta nova història, la Gina es queixa a la Fada del Menjar que els seus àpats són avorrits. La Fada del Menjar (The Food Fairy) juga amb la Gina i li explica que els diversos sabors poden convertir el menjar en quelcom divertit. Però la Gina no es deixa impressionar tan fàcilment i insisteix que no només vol que els seus àpats siguin divertits, sinó que també vol que siguin saborosos. La Fada del Menjar té una gran idea i ajuda els pares de la Gina a elaborar receptes gustoses i divertides. Continua llegint per descobrir una deliciosa recepta que també podràs cuinar a casa. I troba els sons amagats a cada pàgina, que faran que aquesta història sigui encara més entretinguda!

 

Gina Ginger and the colour fairy.

Un dia la Gina es mira al mirall i decideix que no li agrada ser pèl-roja. S’enfada i diu en veu alta que li agradaria canviar el color dels cabells, i la Colour Fairy (la Fada del Color) decideix fer realitat el seu desig. Poc s’imagina la Gina què li espera amb el canvi de color!

 

 

 

Gina Ginger and the sleep fairy.

La mare de la Gina està molt preocupada perquè la Gina s’adorm pertot arreu. La culpable de la son és una fada petita però molt trapella: The Sleep Fairy (la Fada de la Son). Com ho faran perquè la Gina aconsegueixi adormir-se només quan toca?


Gina Ginger and the Christmas fairy.

S’acosta Nadal i la Gina està impacient perquè vol penjar la decoració nadalenca. Quan només falten 7 dies, la Fada del Nadal li explica a la Gina que el temps passa molt de pressa quan t’ho passes bé. Per això, durant els dies anteriors a la Nit de Nadal, la Gina i la Fada es diverteixen preparant-ho tot per al gran dia.

I pels més grans també disposem de llibres adaptats per les seves edats: The Red Jungle Mistery, Three Little Pigs i Night at the Fair.

The Red Jungle Mistery.

Es tracta d’una lectura adreçada als joves de 11 a 13 anys, que
modernitza el conte tradicional “Els tres porquets” per tal de fer-lo més divertit i atractiu per als adolescents. Els tres germans de la família Trotter hauran de fer servir les seves diverses habilitats per frustrar els plans de la Kay Nine. Aconseguirà sortir-se amb la seva?

Three Little Pigs.

Es tracta d’una lectura adreçada als joves de 11 a 13 anys, que
modernitza el conte tradicional “Els tres porquets” per tal de fer-lo més divertit i atractiu per als adolescents. Els tres germans de la família Trotter hauran de fer servir les seves diverses habilitats per frustrar els plans de la Kay Nine. Aconseguirà sortir-se amb la seva?

Night at the fair.

Es tracta d’una lectura adreçada als joves de 10 a 12 anys, en la qual els
lectors acompanyaran quatre amics durant un dia a la fira. En aquesta divertida aventura, els protagonistes van sols a la fira per primer cop, però entraran en un món paral·lel ple de bruixes, mags i vampirs. Al llarg del llibre, els lectors es trobaran diverses activitats per resoldre (puzles, laberints, endevinalles, sopes de lletres, mots encreuats, etc.)

I no ens podíem deixar els llibres de Listen&Touch!

Amb els llibres de Listen&Touch 1 i Listen&Touch 2, els nens d’entre 3 i 9 anys podran dur a terme activitats i jocs relacionats amb camps semàntics que s’han treballat a classe. Aquests contes estan impresos amb un sistema innovador que els converteix en audiollibres interactius amb més de 40 jocs programats i 800 locucions. D’aquesta manera, els vostres fills seguiran treballant a casa amb l’ajuda del Talking Pen, escoltant, jugant i gravant-se en anglès.

Per als alumnes que han acabat els cursos de Ben&Brenda fins a Animal Planet 2: el llibre Listen&Read. Aquest llibre segueix la mateixa línia que la nostra col·lecció Listen&Touch, però incorpora la lectoescriptura. Aquí s’anima els nens a escoltar frases simples o preguntes i a poder-ne descobrir després les respostes, tot fent passar el Talking Pen per sobre de la imatge o paraula correcta. És especialment útil per a aquells nens i nenes que han començat a llegir i escriure en els nostres cursos.