Sticker Book

Tal i com ja us vam avançar, aquest curs, els alumnes de Sam, Emma i Oliver tindran 4 llibres d’enganxines que són els substituts de l’Storybook. Hi haurà un àlbum d’enganxines per a cada història (4 àlbums durant l’any) que el teacher els hi donarà el primer dia de cada història. Tot i que aquestes activitats no són obligatòries, aquest àlbum està pensat per motivar els nens i nenes a fer servir l’anglès a casa tant amb les famílies com de forma autònoma. No cal que el tornin a portar a classe. Cada setmana, el teacher els donarà un seguit d’adhesius que podran enganxar a casa, fins a completar l’àlbum al final de la història. Aquests adhesius inclouran el vocabulari i estructures treballades a classe.

 

 

stiker

Contraportades (primera història)

Les contraportades de l’Stickerbook són retallables i esdevenen jocs independents. En el cas dels cursos de Sam i Emma, están pensades per fer un joc de memorry. Els nens podran fer parelles d’imatges relacionades amb la història corresponent. En el cas del curs d’Oliver, podran construir un dau per llançar i practicar el vocabulari.

 

 

stiker2

Pregunta i resposta

En algunes pàgines del llibre trobareu frases de color blau i frases de color verd. Les frases en blau són les preguntes que haureu de fer als nens, i en verd el que ells hauran de respondre. Recordeu que el propòsit de l’Stickerbook és que els nens repassin l’anglès a casa d’una forma més relaxada i això s’ha de tenir en compte al fer aquestes preguntes.

 

stiker3

Joc del mig

Hi haurà activitats que amb les quals no podreu jugar fins que no tingueu totes les enganxines del joc completades. El joc de les pàgines del mig funciona d’aquesta manera. A aquest joc podeu jugar de dues maneres: amb un dau convencional, o bé anant de pregunta a pregunta si s’encerta la resposta (seguint les key).

 

stiker4

Talking Pen

Per tots aquells alumnes que ja disposen del Talking Pen, tant els àlbums d’adhesius com els Storybooks dels alumnes, porten el so incorporat! El talking pen és un bolígraf màgic que llegeix en anglès i en veu alta les històries i el vocabulari dels contes de Mousy i Linda, i té continuïtat fins a Ben&Brenda. El Talking Pen és un llapis amb què els teus fills aprendran a pronunciar l’anglès d’una manera divertida. Només has de col·locar el Talking Pen sobre de les històries Kids&Us, el llapis llegeix el text i posa veu als personatges i elements de les pàgines. Els àudios del talking pen per l’Storybook i les instruccions, ho podreu trobar aquí: Talking Pen. Els àudios per als llibres d’adhesius encara no estan disponibles a la web.

gal-talking-pen-talkingpen11          universo-encasa-talkingpen-kidsandus

Si esteu interessats en adquirir-lo podeu posar-vos en contacte amb la direcció del centre i us donarem detalls i preu.

 

Storybook

Tot i que el nou material de l’alumne aquest curs sigui l’Sticker Book, per a aquelles famílies que estigueu interessades en adquirir els 4 storybooks que es treballen durant el curs, també ho podeu fer a la recepció del centre.

oliver-material

 

Qualsevol dubte, ja sabeu on som!