Tots els contes de Kids&Us al teu abast amb Summer Readers

Arriba l’estiu i, tot i que fa setmanes que els nostres petits no van a l’escola presencialment, res pot impedir que gaudeixin de les vacances estivals.

La lectura és una gran aliada per conèixer una nova llengua i a més, ajuda a ampliar el vocabulari i reforçar l’ortografia. També permet donar ales a la imaginació, volar fins a mons llunyans, conèixer personatges divertits i viure aventures úniques, amb el senzill gest de passar pàgines.

Libro Betty Sheep Colours - Kids&Us - De 2 a 4 añosLibro Gina Ginger and the Colour Fairy - Kids&Us - de 5 a 7 añosLlibre Listen&Touch Book 2 - Kids&Us - De 3 a 8 anysLibro Play&Learn with Numbers - Kids&Us - 0 a 2 años

De la mà de Summer Readers, us apropem el nostre ventall de contes i llibres per a nens i nenes de totes les edats. Des de les col·leccions Babies, Betty Sheep i Many Monsters per a nens de 0 a 5 anys o les boges aventures de la Gina Ginger i el seu amic Charlie Chives, per a nens i nenes de 5 a 7 anys, fins als títols de Play&Learn i Readers per als nois i noies de més de 8 anys.

Talking Pen: el súper lector digital

Libro Play&Learn with Colours de Kids&Us - 0 a 2 años.

Tots els títols de la línia editorial de Kids&Us funcionen amb el Talking Pen, el llapis digital que posa veu a les nostres històries. El Talking Pen garanteix una exposició impecable a l’anglès i és perfecte per gaudir de les lectures en família.

L’estiu és genial per descobrir noves aficions. Qui sap si serà el moment de despertar l’amor per la lectura o de consolidar aquest hàbit encara més.

Descobriu en família el nostre catàleg Summer Readers i trieu les aventures d’aquestes vacances. Podreu trobar tota aquesta col·lecció de llibres en el nostre centre de Kids&Us Poblenou o bé a la botiga online de Kids&Us.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>