Viu la màgia del Nadal a les nostres Christmas Fun Weeks! – Curs 2017/2018

FW nadal 17

 

Què son les Christmas Fun Weeks i en què consistiran?

Seran dies plens d’activitats exclusives de Kids&Us, en què nens i nenes de 3 a 10 anys, juntament amb els teachers, aprendran en companyia de flocs de neu, rens, ants i molts d’altres personatges nadalencs entranyables. Les Fun Weeks de Kids&Us permeten continuar en contacte amb l’anglès en períodes no lectius, com pot ser Nadal. Els centres Kids&Us s’ompliran d’activitats didàctiques úniques i originals 100% en anglès, desenvolupades  exclusivament pel Departament Pedagògic de Kids&Us. Els nens i nenes faran un munt d’activitats que els ajudaran a assimilar el vocabulari i les estructures de manera natural, i així aprendran anglès amb l’ajuda de la màgia de Nadal.

Quines temàtiques es faran?

Christmas (del 27 al 29 de desembre)

Aquest Nadal serà màgic i sobretot molt “cool”. En aquesta Fun Week coneixeràs l’Andrew i el Jason, que esperen impacients l’arribada de Santa Claus i en Rudolf. També et proposem un viatge a dos països meravellosos on viurem experiències increïbles. A més no et pots perdre un concert amb dues grans estrelles que et sorprendran. Endevines qui són? Vine a descobrir-ho amb nosaltres i a viure aquesta experiència 100% en anglès.

Winter in Alaska (del 2 al 5 de gener)

Ja ha arribat l’hivern a Alaska i tots els animals esperen el Nadal. Vols ajudar els llobatons a buscar quin animal té el nas vermell? Potser és en Marvin, l’ant rondinaire? A ell no li agrada el  Nadal, però tots els altres animals aniran a la festa per celebrar-lo. Vine i descobriràs com és que en Nathan té un nas tan especial i també com es pesca al gel. Veuràs llops i ants, morses, àligues, orques, óssos polars i, per descomptat, Santa Claus i en Rudolf. Vine a descobrir Alaska i celebra Nadal amb nosaltres!

 

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks, durem a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

  1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
  2. Taller de teatre (Performances): A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
  3. L’hora del conte (Story time): Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks d’estiu, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
  4. Manualitats (Handicrafts): Farem manualitats inspirades en la temàtica.
  5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes compraran l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.
  6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat
  7. Llibre de classe (Fun Book): Quadern temàtic que els nens i nenes faran durant la setmana.

Com ens organitzarem?

L’horari de les activitats serà de 9.00h a 13.00h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 08.30h a 09.00h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13.00h i fins a les 14.00h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

Ja falta molt poc per a les màgiques Christmas Fun Weeks!  Vine a veure’ns a  Kids&Us Poblenou i reserva la teva plaça abans que s’ acabin!

Si ho prefereixes, descarrega’t el FULL INSCRIPCIÓ i fes-nos-el arribar al nostre centre o a l’adreça poblenou@kidsandus.es

Christmas Fun Weeks by Kids&Us!

And……Let it snow!

 

Kids&Us Poblenou

C/ Llacuna 104

08018, Barcelona

933007714 / 615816080

poblenou@kidsandus.es

 

 

Posted in Sam