Cambridge English destaca que els alumnes de Kids&Us brillen en les proves de comprensió oral (listening)

Durant el curs 2018-2019, Kids&Us va sol·licitar a Cambridge Assessment English que validés si els diferents cursos impartits a les nostres escoles s’ajustaven als actuals nivells del Marc Europeu Comú de Referencia (MECR).

Prop de 1.000 alumnes nostres van avaluar el seu nivell d’anglès extraoficialment amb les proves de Cambridge Assessment English (CAE). L’objectiu era comprovar l’efectivitat dels nostres cursos i si, tal com intuíem, després del curs d’Animal Planet 2 els nostres alumnes poden obtenir el certificat A2 del MECR i si els nostres alumnes de Fairy Tales 2 estan preparats per aconseguir el B1 i els nostres estudiants de Mysteries 2, el nivell B2.

Cambridge English va publicar en el seu informe que el mètode Kids&Us està donant uns resultats molt sòlids. En els tres cursos analitzats, entre el 57% i el 65% de l’alumnat va aconseguir, com a mínim, el nivell del MECR que marcava el curs, i entre el 15% i el 19% dels alumnes van aconseguir fins i tot un nivell superior al marcat pel curs. Per tant, els nostres cursos tenen el nivell correcte ja que, segons Cambridge, “si més del 50% de l’alumnat aconsegueix el nivell objectiu del curs, el nivell del curs és l’adequat”.

Les destreses avaluades en aquestes proves van ser: use of English, reading i listening. En aquesta última, les proves van demostrar que els nostres alumnes destaquen, cosa que va sorprendre el mateix organisme: “No és habitual que els alumnes ho facin tan bé en activitats de listening. Normalment, és una destresa que els sol costar”, van comentar des de Cambridge. En aquesta prova, més del 80% dels alumnes van superar el nivell marcat com objectiu.

Podeu consultar l’article de Cambridge sobre l’estudi realitzat.

Moltíssimes felicitats a tots els nostres alumnes per la gran feina feta! Estem molt orgullosos del seu progrés i d’estar consolidant una bona base per a que puguin dominar l’anglès en el futur.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>