3, 2, 1… obrim inscripcions per les Cool Off 2020!

Heu pensat què faran aquest estiu els vostres fills? Què us sembla si gaudeixen amb unes colònies divertides, didàctiques i 100% en anglès sense sortir a l’estranger?

Ja tenim a punt les inscripcions per a les nostres colònies d’estiu Cool Off 2020! A partir del proper diumenge 1 de març, activarem la plataforma d’inscripcions per la propera edició de les Cool Off.

Què són les Cool Off?

Cool Off by Kids&Us són colònies d’estiu en anglès, adreçades als alumnes de Kids&Us nascuts entre el 2006 i el 2012. Aquests campaments estan pensats perquè els nens i les nenes gaudeixin d’una autèntica experiència d’immersió lingüística sense necessitat de sortir a l’estranger. En un entorn incomparable i acompanyats de monitors i monitores expertes, els vostres fills viuran aventures màgiques, especialment pensades i dissenyades per l’equip pedagògic de Kids&Us.
L’objectiu d’aquestes colònies és que els nens i les nenes gaudeixin al màxim de l’estiu mentre aprenen anglès de forma natural i en un context de diversió.

Coneixem l’Índia

Durant les Cool Off 2020 ens endinsarem en la cultura de l’Índia. Descobrirem la diversitat d’una terra mítica, des dels seus antics monuments i temples fins a les ciutats modernes i súper concorregudes. El departament pedagògic de Kids&Us ha previst una setmana de jocs, activitats i excursions fantàstiques, que faran que sembli que estem a l’Índia!

Ja podeu anar triant data!

Com a novetat enguany oferim un sisè torn a la casa de colònies El Molí de la Riera, d’aquesta manera cobrim completament la primera part de les vacances escolars, des de finals de juny i tot el mes de juliol.
A continuació us en detallem els torns previstos per aquest any perquè trieu la opció que millor s’adapti a les vostres necessitats, i els vostres fills puguin gaudir amb una experiència divertida, didàctica i d’immersió lingüística 100% en anglès.
El Molí de la Riera –Catalunya
  • 1r torn: del 21 al 27 de juny
  • 2n torn: del 28 de juny al 4 de juliol
  • 3r torn: del 5 a l’11 de juliol
  • 4t torn: del 12 al 18 de juliol
  • 5è torn: del 19 al 25 de juliol
  • 6è torn: del 26 de juliol a l’1 d’agost
Les places seran assignades per rigorós ordre d’inscripció i si és necessari s’obrirà llista d’espera a mida que es vagin completant els torns.
Per més informació i inscripcions podeu visitar la pàgina web de les Cool Off.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>