Storytime for Babies

Què és una Storytime for Babies?

L’hora del conte per a Babies és la representació d’una història a través de diferents personatges, cançons i material complementari gràcies a la qual els nens d’entre 1 i 2 anys poden gaudir d’un espectacle en anglès en companyia dels seus familiars.

En què consisteix?

A les nostres Storytimes for Babies s’interpreten contes que ha pensat i desenvolupat l’equip pedagògic de Kids&Us. Aquestes representacions expliquen als més menuts una sèrie d’històries que tenen sentit per a ells i són divertides i de fàcil comprensió, que estimulen els nens perquè interactuïn amb els personatges.

Com es fa?

Aquest espectacle, que s’adreça als més menuts, inclou cançons i materials visuals. A més, els actors que donen vida als personatges recorren a la seva gran expressivitat per atreure l’atenció dels nens, guanyar-se la seva complicitat i aconseguir que participin.

 

PROPER STORYTIME EN ANGLÈS: THE MESSY PLAYROOM

Us convidem al storytime  The Messy Playroom by Kids&Us Poblenou!
–  DIA: Dissabte 22 de febrer
–  HORA: Torn 1 de  10 a 11 h / Torn 2: d’ 11.30 a 12.30 h
–  DURACIÓ: 40 min aprox.
–  LLOC: Kids&Us Poblenou (C/Almogàvers, 219)
–  PREU: Gratuït
És imprescindible que us inscrigueu a  l’enllaç que trobareu a sota, indicant el nom i cognom del vostre infant i seleccionant el torn al que assistireu.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>