Ja s’acosta l’estiu, i amb ell el nostre casal d’estiu! Are you ready?

 

CASAL

 

Avui us volem presentar al nostre equip de monitors de l’English Summer Fun. Ells són el motor dels nostres casals d’estiu!!!

 

  • Com són els monitors de Kids&Us?

Joves, enèrgics, entusiastes i amb una gran vocació pel món de la infància. Tots ells tenen com a mínim un nivell d’anglès equivalent al C1 (Advance) i són capaços de vehicular totes les activitats en anglès amb fluïdesa, perquè com ja sabeu, en els nostres casals fem immersió lingüística i no es parla un altre llengua que no sigui l’anglès!

 

Molts d’ells són teachers de Kids&Us durant tot el curs escolar i tenen una àmplia experiència ensenyant anglès als més petits.

 

 

  • Com es preparen els monitors per dinamitzar les activitats dels casals de Kids&Us?

 

Un 60% del nostre equip de professionals són monitors de lleure i alguns s´han format durant aquest curs escolar en el Curs de Monitors en Anglès desenvolupat per Kids&Us i l’escola EFA. Els curs de monitors ens dóna moltíssims recursos per dinamitzar les activitats de lleure que farem durant aquest estiu.

 

Com ja sabeu, durant tot l’any l’equip pedagògic de Kids&Us treballa per elaborar els materials exclusius que s’utilitzaran durant els nostres casals. Cançons, contes inèdits, gimcanes… Tot pensat per a que els infants gaudeixin d’allò més de l’estiu i aprenguin anglès de forma fàcil i divertida.

 

Per tal que tots els monitors coneguin bé aquestes activitats, els monitors fan tres formacions prèvies a l’inici del casal. Una formació online i dues formacions presencials de migdia on posen en pràctica les activitats que a l’estiu duran a terme amb els infants.

 

IMG_20170425_092741_745

 

 

  • Qui dirigeix a l’equip de monitors?

 

El nostre equip està perfectament liderat pels nostres directors de Lleure. Us els presentem.

Vero Arias : La Vero és coordinadora pedagògica de Kids&Us i aquest estiu tornarà a portar la direcció del casal de l’escola Sant Martí. La Vero ja fa més de 7 anys que treballa per aquest casal, oi que molts ja la coneixeu?

Mery Cordero i Francesc Pérez : La Mery és coordinadora de Kids&Us i el Francesc ha estat director del casal de l’escola Fluvià durant les últimes edicions. Junts formaran l’equip directiu del Fluvià.

Gemma Sagarra : La Gemma serà la directora del casal a l’escola la LLacuna, tasca que porta desenvolupant des de fa sis anys. La Gemma és mestre d’educació infantil i durant els estius col·labora amb l’equip de Kids&Us.

Sharlene i Esther Alonso : Ambdues formaran l’equip directiu del casal a l’escola Brusi. La Sharlene és coordinadora del Kids&Us i la Esther ha estat directora dels nostres casals durant més de 5 anys.

 

Totes ells s’encarregaran de que l’equip funcioni com un rellotge i que les activitats es portin a terme amb èxit.

 

Are you ready for the summer? Nosaltres ja estem posant tots els motors en marxa. Ens veiem aviat!!!

Posted in Sam