FUN WEEKS ESTIU 2017

Emailing_FW_Summer17_CAT

Aquest estiu, tots els nostres alumnes podran gaudir dels millors casals urbans: les Fun Weeks de Kids&Us!

Les activitats de les Fun Weeks s’adrecen a nens i nenes de 3 a 10 anys, que dividim per franges d’edat (3 i 4 anys, 5 i 6 anys i de 7 a 10 anys) i en grups de com a màxim 10 infants per professor. D’aquesta manera, assegurem que els nens puguin interactuar perfectament amb el professor i amb els seus companys.

 

CONTINGUT

Very Important Pets

Qui ha dit que la vida d’una mascota és fàcil? Pregunta-li al Barry, el peix tropical cansat d’esquivar el gat Cassie que no para d’intentar atrapar-lo. I ja veuràs què haurà de suportar en Jack del bèstia del seu amo, en Charlie. Si el Barry i el Jack no et convencen, descobreix què passa quan una tortuga, un camaleó, hàmsters i periquitos fan una cursa al jardí del darrere. Guanyarà la cursa l’equip dels “lents però constants” o arribarà primer algun trampós? Vine i descobreix el món animal durant la Pets Fun Week. (Els animals parlen 100 % en anglès).

 

Magic

Benvingut a aquesta setmana divertida que et transportarà al meravellós món de la màgia! Tens capa? Fet! Barret? Fet! Vareta màgica? Fet! Saps les paraules màgiques per fer els trucs de màgia? Ai ai… Si participes en aquesta Fun Week aprendràs alguns trucs de màgia clàssics, però també descobriràs què pot passar quan un truc no surt bé. Tant els més petits com els més grans aprendreu molt sobre el fabulós món de la màgia, i tot en anglès!

 

Mad about music

Vols tocar en una orquestra o en un grup? Quin instrument musical t’agradaria tocar? Aquesta setmana sabràs quin instrument triarà la petita Eva, descobriràs el secret de les interpretacions màgiques de l’Ellie i veuràs el que fa la banda “The Good Beat Band” quan apareix el Bruno i els esguerra l’assaig. Vine a passar una setmana musical i memorable plena d’activitats i 100 % en anglès. No hem d’oblidar que tant per aprendre a tocar un instrument com per aprendre a parlar en anglès, la pràctica fa el mestre!

 

The Far West (Cowboys)

A les pel·lícules antigues veiem que els nadius americans i els cowboys vivien de manera diferent, es vestien de manera diferent i feien servir armes diferents. Però, realment eren tan diferents? Ens embarcarem en un seguit d’aventures per veure si els cowboys i els nadius americans de les tribus sioux i algonquin es poden entendre i ser bons amics.

 

Highland Games

En Grant és el campió el poble, és molt bo en tot allò que fa! En Tommy, el seu amic, vol arribar a ser tan bo com ell, i per això s’esforçarà per millorar. Desprès d’entrenar molt, aconseguirà en Tommy guanyar el campionat?

A més, la família MacLaren desafiarà la família MacDonald a una competició d’estirar la corda. Podrà guanyar la família MacDonald tot i les trampes dels MacLaren? Vine i descobriràs qui guanya! Et divertiràs aprenent molt sobre els Highland Games, i tot en anglès!

 

Toys

Durant aquesta setmana descobrireu un món en què les joguines cobren vida. En Timmy vol celebrar el seu aniversari amb vosaltres, el Teddy necessita que l’ajudeu a buscar el camí per tornar a casa i a la Sharon i el Jason els preocupa què els passarà a les joguines que ja no fan servir. La seva mare els diu que un autobús se’ls emporta cap a un castell meravellós. Us ho creieu? Acompanyeu-los i descobriu la veritat!

 

Movies

Quan algú diu la paraula “cine”, solem pensar que és una cosa que ens mirem des del sofà de casa o des d’una butaca del cinema. Aquesta setmana podreu saber com es fan les pel·lícules i descobrireu l’apassionant món del cinema. També podreu descobrir com és protagonitzar la vostra pròpia pel·lícula y podreu visitar un estudi. O sigui que prepareu-vos. Llums, càmera, acció!

 

Ancient Egypt

L’antic Egipte era una civilització fascinant i molt interessant. Aquesta setmana descobrireu la importància dels gats a l’antic Egipte, i també la història d’Isis i Osiris. I serà molt emocionant explorar una piràmide egípcia i seguir les pistes que us guiaran cap a un tresor o, qui sap, potser cap al perill.

 

ACTIVITATS

Durant les Fun Weeks, durem a terme diverses activitats, exclusivament en anglès, que dividirem en sis grans blocs:

 1. Activitats de psicomotricitat: Farem jocs a través dels quals els nens podran córrer, saltar i dur a terme un seguit d’activitats que permetran una bona interrelació i fomentaran el treball en equip.
 2. Taller de teatre (Performances): A través de cançons, moviments i balls relacionats amb la temàtica, muntarem diverses representacions adaptades a l’edat dels nens i nenes de cada grup. Aquesta activitat els ajudarà a contextualitzar el vocabulari i les expressions que van aprenent. A més, tindran l’oportunitat de posar-se en la pell dels personatges i viure en primera persona les seves intrèpides aventures.
 3. L’hora del conte (Story time): Pensem que l’ús del conte és clau i essencial a l’hora d’aprendre un idioma. La història que hem creat s’ha adaptat a cada grup d’edat, i ofereix una manera divertida i entretinguda d’aprendre estructures, sons i vocabulari. Durant les Fun Weeks d’estiu, com fem en totes les Fun Weeks, explicarem, aprendrem i representarem contes.
 4. Manualitats (Handicrafts): Farem manualitats inspirades en la temàtica.
 5. Mercat (Market): Organitzarem un “mercat” on els nens i les nenes compraran l’esmorzar amb uns diners molt especials, i sempre fent servir les expressions adequades. D’aquesta manera, faran servir l’anglès en un context real molt útil per a la seva adquisició de l’idioma.
 6. Cançons temàtiques (Songs): Es tracta, sens dubte, de l’activitat amb més acceptació de les Fun Weeks. Totes les cançons es creen i componen seguint sempre la temàtica de la setmana, i s’adapten a cada grup d’edat
 7. Llibre de classe (Fun Book): Quadern temàtic que els nens i nenes faran durant la setmana.

 

DATES I HORARI

Les Fun Weeks d’estiu tindran lloc durant les setmanes següents:

 • Del 26 al 30 de juny
 • Del 3 al 7 de juliol
 • Del 10 al 14 de juliol
 • Del 17 al 21 de juliol
 • Del 28 d’agost al 1 de setembre
 • Del 4 al 8 de setembre

L’horari de les activitats serà de 9h a 13h, tot i que per facilitar-vos tant l’arribada com la recollida dels nens, l’horari de recepció serà de 8.30h a 9h h, i la recollida es podrà fer a partir de les 13h i fins a les 14h (durant aquesta estona hi haurà una mestra amb els nens mentre llegeixen, dibuixen o miren alguna pel·lícula en anglès).

 

PREUS

 • Setmana de 5 dies: 118€ alumnes Kids / 118€ no alumnes.

 

INSCRIPCIONS

Si esteu interessats en les inscripcions, us podeu descarregar el full AQUÍ o, si simplement voleu més informació, no dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

Kids&Us Poblenou

C/ Llacuna 104

08018, Barcelona

933007714 / 615816080

poblenou@kidsandus.es

                                                 

 

Posted in Sam