Avui la Maria ens explica la seva experiència durant els seus 10 anys a Kids&Us

Hola! Sóc la Maria Martínez i fa 10 anys que sóc alumna de Kids&Us Poblenou. Tinc 14 anys i m’encanta quedar amb els meus amics, escolar música i fer esport. Actualment estic fent el curs de Mysteries 2 .

Recordo que quan vaig començar a Kids&Us, m’hi duien la meva mare i la meva àvia. Recordo també seure al terra per fer activitats, interactuar amb els peluixos, la música i els colors de les aules… I el Lindo, el meu teacher, com oblidar-se d’ell… Durant aquella època apreníem amb jocs i cançons, i recordo que m’agradava molt quan a final de curs els pares ens venien a veure.

Maria a les portes obertes de Nadal – 2010

Recordo quan vaig començar el curs d’Animal Planet estrenàvem el centre T&T, al costat de la farmàcia. Les activitats ja eren més serioses, no tant per a nens petits, però ja em venia de gust i ho vaig agafar amb moltes ganes.

Dels meus anys a Kids&Us recordo amb molt d’afecte les activitats especials que sempre s’han fet per Nadal, i els finals de curs, tot i que la festa de Halloween sempre m’ha fet molta por… no m’entusiasmen gaire els ensurts.

Festa T&T 2016-17

Per les festes de Nadal m’encantava anar amb la meva entrada, preparar el Karaoke i recordo l’emoció amb la que esperàvem el sorteig dels regals.

També recordo amb especial il·lusió les sortides de final de curs a l’Illa Fantasia amb els altres nens i els teachers. Trobo que és genial que es facin aquest tipus d’activitats per trencar la rutina del dia a dia, i ens motiva molt, així com també ajuda que els companys i companyes fem pinya entre nosaltres.

Final curs T&T Illa Fantasia 2017

Als estius sempre he fet activitats amb Kids&Us: de petita anava als casals Summer Fun de l’escola Llacuna i, quan ja vaig ser més gran, vaig anar a les Cool Off, les colònies de Kids&Us. Ara que sóc encara més gran ja marxo a l’estranger i m’encanta!

Summer Fun 2010
Summer Fun 2010

De les Cool Off recordo que cada temàtica tractava sobre un país diferent, les activitats eren divertidíssimes i els camp leaders eren molt guais i t’ho feien tot molt fàcil. De la meva època a les Cool Off vaig fer molts amics d’altres llocs, i avui en dia encara em porto molt amb dues noies de Manresa.

Cool Off 2015
Cool Off 2015

Però per mi la meva gran experiència va ser el meu primer viatge a Devon, Anglaterra. Recordo que al principi em feia una mica de por marxar sola, amb una família que no coneixia, però ho vaig agafar amb moltes ganes i va ser una experiència increïble. Amb l’anglès no vaig tenir cap problema i em vaig poder comunicar amb facilitat amb la família, les filles i totes les persones que anava coneixent. Ara tinc grans amics que vaig conèixer durant aquell viatge. Després va venir Dublín, i aquest any marxaré a Brighton a preparar-me pel First Certificate, en tinc tantes ganes!

Tinc clar que el fet d’haver estudiat l’anglès des de petita m’ha ajudat moltíssim. Ara que vaig a l’institut, veig que hi ha companys que tenen dificultat per fer estructures senzilles quan jo ho puc fer en dos segons. Cada any m’adono que vaig aprenent més i més, i això em motiva a seguir.

Jo li vull donar les gràcies als meus pares per haver-me ensenyat la importància de l’anglès des de petita. Gràcies a ells ara tinc el nivell que tinc i puc marxar sola a l’estranger i relacionar-me amb gent d’altres països, cosa que m’encanta.

També crec que el mètode amb el que he aprés ha esta molt important. El fet que a Kids&Us et presentin les activitats com a jocs, escoltar el CD o les pistes, que tot sigui dinàmic i visual,º fa que aprenguis de forma inconscient i sense pràcticament adonar-te’n.

En un futur m’agradaria poder seguir fent coses al Kids&Us. De vegades quan estic parlant amb la meva mare del Kids&Us m’imagino fent de monitora als casals o a les Cool Off o… per què no? Potser també fent de teacher!

Maria Martínez

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>