Moltes gràcies per assistir a la festa dels 10 anys!

El passat diumenge 24 de març vam celebrar la festa d’aniversari dels 10 anys de Kids&Us Poblenou. Amb aquest esdeveniment tan significatiu per a nosaltres volíem oferir una festa que tots els i les nostres alumnes de l’escola així com tots els nens i nenes del barri de Poblenou es mereixien.

Durant molts mesos tot l’equip s’ha esforçat i ha treballat al màxim per tal que la festa fos un èxit, arribant als 1200 infants inscrits. Ens plau dir que ens va omplir de satisfacció veure les cares d’alegria i felicitat de tots i cadascun dels assistents a la festa amb totes les activitats proposades.

No podem estar-nos d’agrair tots els comentaris positius que ens heu fet arribar tant personalment com per les xarxes socials i correus electrònics. Tota la dedicació s’ha vist ben recompensada i ens motiva a continuar treballant molts més anys per garantir que l’experiència que cada un dels nostres alumnes té amb un idioma tan enriquidor com és l’anglès sigui única i significativa.

Així doncs, us volem agrair de tot cor a tots els assistents a la festa dels 10 anys de Kids&Us Poblenou. A per 10 anys més!

L’Equip de Kids&Us Poblenou

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>