CONNECTA’T A KIDS&US

Reserveu-vos el proper dissabte 16 de maig per assistir a la reunió de final de curs per a pares i mares de Kids&Us Poblenou i veureu com la nostre tribu parla anglès!

Al ritme de la Natura ens endinsarem en un viatge visual que ens ensenyarà, d’una forma molt didàctica i divertida, en quin punt es troben els vostres fills en l’aprenentatge de l’anglès . Voleu saber fins on poden arribar? Doncs no us ho podeu perdre!!!

Durant la jornada també parlarem de temes més operatius com ara  el procés de rematrícula per  al nou curs 2015-16.

Horaris  de les reunions :

  • Famílies de Mousy, Linda, Sam, Emma, Oliver en horari de 10:30 a 11:30h. LLoc : Edifici MediaTIC (C/Roc Boronat cantonada amb C/Sancho d’Ávila)
  • Famílies de Marcia, Pam&Paul, Ben&Brenda, Animal Planet, i Fairy Tales en horari  de 12:30 a 13:30h. Edifici MediaTIC (C/Roc Boronat cantonada amb C/Sancho d’Ávila)

foto conve 2015

 

Si teniu dos fills o més us recomanem anar a la sessió del més gran.

Aquesta activitat té un contingut  especialment dirigit als pares.  Així doncs, mentre els adults ens “empapem” d’anglès, el infants podran gaudir d’una activitat de Body Percussion dinamitzada per la Mariona Castells i pels nostres teachers.
A veure com segueix el ritme la nostra petita Tribu!!

Per controlar l’aforament és indispensable que cada assistent s’apunti en el següent enllaç,

https://doodle.com/e3h9gnr3ga53c3uh

I si voleu que els vostres fills participin al taller de Body Percussion cal apuntar a cada infant  en el següent enllaç,

https://doodle.com/kpstn42i3gznftq3

See you soon!!