Connecta’t a Kids&Us

 

Your tribe speaks English!

El passat 16 de maig va tenir lloc la reunió de final de curs 2014-2015, que enguany vam anomenar Connecta’t a Kids&Us.

Durant la jornada, mentres els familiars us endinsaveu a un viatge visual a través de la metodologia i el “Natural English”, els alumnes van poder gaudir d’un taller de Body Percussion amenitzat per la Mariona Castells.

La Mariona és ballarina i bodypercussionista, i tots els alumnes i teachers van poder seguir-la per ballar al ritme de la natura. El taller es va realitzar al restaurant SOPA, al c/ Roc Boronat 114. El SOPA és un espai diàfan i agradable, tot just davant del MediaTIC, on es va realitzar la reunió.

Com l’any passat, la reunió es va realitzar a l’edifici MediaTIC, un dels edificis emblemàtics del skyline del 22@, a dues passes del Kids&Us.

Un cop tots els assistents van arribar i els nens i nenes ja sentien el ritme de la seva tribu, la Marta Farregut va fer una xerrada sobre les motivacions que la van portar, junt amb la Mati Sagarra, a obrir el centre Kids&Us Poblenou.

Seguidament, els assistents van poder veure com els nostres alumnes estudien anglès i com són les nostres classes, exemplificant a través de vídeos com s’estudia a Kids&Us.

Al desembre de 2014 es va fer un estudi sobre l’aprenentatge d’anglès a Kids&Us per tal de comparar-ho amb el nivell d’anglès d’altres alumnes i durant el Connecta’t es van presentar els resultats d’aquest estudi que es va a dur a terme amb la col·laboració de Ipsos.

A través d’una finestreta, els familiars assistents al Connecta’t van veure de primera mà com treballem cada dia tot l’equip de direcció per que els vostres fills i filles treguin el màxim pròfit de les classes!

A partir del 18 de maig els alumnes rebran un correu per fer la rematriculació al curs vinent. A partir del 2 de juny el periode d’inscripcions s’obrirà pels nous alumnes.

 

3b Microsite 2