Demo Day: Viu Kids&Us en primera persona

El proper dissabte 23 d’octubre celebrarem un esdeveniment únic fins ara. Més de 350 centres Kids&Us d’arreu del món obriran les seves portes a famílies que encara no coneixen Kids&Us i que vulguin viure en primera persona el mètode Kids&Us i experimentar la fórmula amb què més de 140.00 nens i nenes ja aprenen anglès amb nosaltres. Podreu veure les nostres teachers en acció i gaudir d’una experiència Kids&Us en família.

En què consisteix exactament el Demo Day?

Durant el Demo Day farem classes demostratives de 30 minuts aproximadament per a infants d’1 a 2 anys (Babies Experience) i per a infants de 3 a 6 anys (Kids Experience).

Durant aquestes sessions, tant els infants com els familiars assistireu a una simulació de classe Kids&Us. La sessió consistirà d’una selecció d’activitats diferents segons l’edat dels infants amb les que podreu veure com les teachers posen en pràctica el mètode Kids&Us. Amb aquestes classes veureu tot el que fem a l’aula i com aconseguim que els infants aprenguin anglès. A més a més, seguirem la metodologia Kids&Us, és a dir: treballarem amb grups reduïts (en el Demo Day seran de màxim 5 alumnes), realitzarem un munt d’activitats breus i engrescadores i ho farem tot 100% en anglès!

En les classes demo de Babies (1 a 2 anys) els familiars sereu una peça clau en la sessió. Ningú coneix millor al vostre infant que vosaltres i podreu engrescar-lo a participar en tot el que us proposem i ajudar que gaudeixi de l’experiència al màxim!

En les classes demo de Kids (3 a 6 anys), les famílies podreu observar com el vostre infant es desenvolupa dins l’aula i com les teachers posen en pràctica totes les activitats i jocs amb ells. Volem que ells s’empoderin d’aquesta experiència i la visquin amb il·lusió i de manera natural.

Comproveu l’eficiència del mètode el proper 23 d’octubre i pareu atenció a triar el vostre horari preferent perquè les places són limitades. No deixeu que us ho expliquin i veniu a viure el Demo Day!

APUNTA’T AL DEMO DAY

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>