Arriba el Casal d’estiu Summer Fun a l’Escola Antoni Brusi

L’estiu al Kids&Us Poblenou es viu al 100 %! Ho tenim tot preparat perquè els vostres fills i filles es diverteixin al màxim durant les vacances d’estiu mentre aprenen anglès.  

100 % diversió i 100 % en anglès. Així és el nostre casal Summer Fun by Kids&Us Poblenou a l’escola Antoni Brusiel casal d’estiu que inclou diversió i anglès a parts iguals perquè els vostres fills i filles visquin unes vacances d’estiu de primera. 

Kids&Us sabem que l’aprenentatge de l’anglès té lloc gràcies a la interacció constant i de qualitat amb l’idioma, fins i tot fora de les aules. És per això que organitzem el casal d’estiu, el Summer Fun by Kids&Us a l’Antoni Brusi, en un entorn de diversió on poder seguir en contacte amb l’idioma.  

El Summer Fun és el casal d’estiu per a nens i nenes d’entre i 12 anys, siguin alumnes de Kids&Us o no. L’objectiu principal d’aquest servei és facilitat la immersió lingüística en anglès durant una setmana en què es propicia la interacció en aquesta llengua a través d’experiències divertides i rellevants per a cada grup d’edat.  

Quines activitats s’hi fan? 

Durant el Summer Fun a l’Escola Antoni Brusi, el nostre alumnat fa manualitats, jocs dirigits pensats per cohesionar el grup o excursions temàtiques. Aquests són tan sols alguns exemples de les activitats d’allò més divertides que ha desenvolupat l’equip de professionals experts en pedagogia de Kids&Us perquè els més petits aconsegueixin interioritzar estructures i vocabulari nous en anglès d’una manera natural 

Un entorn 100 % segur 

Per a Kids&Us Poblenou, la seguretat dels vostres fills i filles és tan important com l’aprenentatge d’anglès; per això, hem convertit els nostres centres en un espai totalment segur per ells, les nostres famílies i el nostre equip. 

Si vols més informació sobre horaris, activitats o com fer la inscripció, visita la pàgina web del Summer Fun by Kids&Us.

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>