El camí Kids&Us: de Mousy a Mysteries

El mètode

Creiem que en cada nen hi ha un potencial infinit. En el cas del llenguatge, «el nen, en néixer, està preparat per al llenguatge com ho està un ocell per volar». Kids&Us utilitza una metodologia d’aprenentatge de l’anglès basada en el procés natural d’adquisició de la llengua materna, un procés infalible que té lloc en un ordre determinat, natural i espontani.

A Kids&Us els nens i les nenes creixen acompanyats dels nostres personatges. Els nens s’identifiquen amb ells i creen una complicitat que determinarà el camí del seu aprenentatge, no només de l’idioma, sinó també d’una manera oberta i imaginativa de veure i entendre el món.

Babies

De la maneta de dos ratolinets amorosos i simpàtics, els infants es començaran a endinsar en el món de l’anglès. Tot plegat s’inicia en un entorn ric en estímuls emocionals on es promou la interacció des del primer dia. Un entorn on l’infant aprèn a distingir i desxifrar els sons de l’anglès, on les primeres paraules en la seva llengua materna i en anglès brollen de la seva boca gairebé alhora.

Mousy

Per nens i nenes a partir d’1 any. Les sessions duren 45 minuts un cop a la setmana.

Els nens i les nenes es familiaritzaran amb la musicalitat de l’anglès, comprendran instruccions bàsiques i, si ja saben parlar, començaran a dir les primeres paraules en aquest nou idioma.

Linda

Per nens i nenes a partir de 2 anys. Les sessions duren 45 minuts un cop a la setmana.

Amb aquest curs els nens i les nenes aprendran el llenguatge relacionat amb la realitat dels nens i les nenes de 2 anys. A Kids&Us volem que els nens d’aquesta edat siguin capaços de comunicar allò que és important en el seu dia a dia en el nou idioma, l’anglès.

Kids

Sam

Per nens i nenes que cursen P3. Les sessions duren 1 hora, un cop a la setmana.

En aquest curs farem un repàs dels conceptes més importants del curs anterior i n’introduirem de nous amb la finalitat que els nens i les nenes comencin a expressar-se utilitzant frases curtes i interactuant amb els companys en anglès.

Emma

Per nens i nenes que cursen P4 i P5. Les sessions duren 1 hora, un cop a la setmana.

En el curs d’Emma repassarem i consolidarem els continguts més importants que hem treballat el curs anterior (Sam). A més, introduïrem conceptes nous que permetran als vostres fills comunicar-se utilitzant construccions senzilles amb vocabulari bàsic.

Oliver

Per a nens i nenes de P5 i 1r de primària. Les classes duren 1 hora a la setmana.

En aquest curs ens permetrà consolidar tot el que hem après fins ara i complementar les estructures treballades, a més a més d’aprendre’n de noves. En aquest curs els nens i les nenes ja s’atreveixen a construir frases de forma espontània.

Marcia

Per a nens i nenes de 1r o 2n de primària. Les classes duren 1 hora, un cop a la setmana.

Els nens començaran a treballar estructures complexes com ara les frases subordinades. La seva comprensió millorarà substancialment. El curs de la Marcia és un punt d’inflexió en el mètode Kids&Us. És un curs en què el llenguatge que treballem és molt ric en expressions idiomàtiques i els nens fan un salt qualitatiu de nivell.

Pam&Paul

Per a nens i nenes de 2n o 3r de primària. Les classes duren 1 hora, un cop a la setmana.

Després de tot el bagatge que porten els nens i les nenes al llarg del temps, és un curs de consolidació de tot allò treballat fins ara. En aquest nivell els nens i les nenes comencen a fer construccions de frases força complexes, utilitzant, en el seu context, oracions subordinades i també algun verb en passat.

Ben&Brenda

Per nens i nenes de 3r i 4rt de primària. Les classes duren 1,5 h un cop a la setmana o 1h, dos cops a la setmana.

Amb en Ben i la Brenda els nens i les nenes comencen la lectoescriptura. Tot i ser el primer any que llegirem i escriurem, no començarem amb coses bàsiques, tal com es fa a l’escola. El que farem és seguir avançant en el seu nivell d’anglès amb la novetat que els exercicis que es realitzaran durant el transcurs de la classe no seran únicament orals, sinó que també n’hi haurà d’escrits.

Tweens

Animal Planet 1 i 2

Per a alumnes entre 9 i 10 anys. Les classes duren 1h dos cops a la setmana.

Amb els cursos Animal Planet 1 i 2 i la seva protagonista, l’Alex, els nens i les nenes s’endinsaran en un món encisador i captivador, el regne animal. De la mà de l’Alex i la seva família viatjaran pels continents i descobriran animals curiosos i d’altres en perill d’extinció, tot prenent consciència de la fragilitat del nostre planeta blau.

Tot i que des de fa anys treballem la gramàtica bàsica sense que els nostres alumnes en siguin conscients, és en aquests dos cursos quan començarem a treballar-la més explícitament i per escrit. Continuarem treballant la lectoescriptura amb l’objectiu que la comprensió lectora dels nostres alumnes s’equipari a la seva comprensió oral. Volem que els nens i les nenes es vagin familiaritzant amb textos escrits en versió original i guanyin confiança a l’hora de fer-ne una interpretació oral.

Fairy tales 1 i 2

Per a alumnes entre 11 i 13 anys. Les sessions duren 90 minuts, dos cops a la setmana.

Darrere tot conte tradicional hi ha una lliçó moral que Kids&Us ha adaptat als temps moderns. Quin perill amenaça la Caputxeta Vermella actual? No és el llop com a animal, sinó un ciberimpostor d’edat avançada que es fa passar per un adolescent. I què passa amb la Ventafocs? El seu somni no és anar a un ball reial, sinó a un programa musical de televisió per convertir-se en una estrella.

L’objectiu final de Fairy Tales 2 és assolir el nivell PET (B1). Durant aquests dos cursos farem un treball intens de comprensió lectora fent que els nostres alumnes s’acostumin a interpretar textos en versió original. Simultàniament, els nens i les nenes enriquiran el seu vocabulari i l’ús d’expressions idiomàtiques.

Teens

Mysteries 1 i 2

Per a adolescents d’entre 13 i 15 anys. Les sessions duren 60 minuts, tres cops a la setmana.L’objectiu final d’aquesta etapa és aconseguir un nivell oral equivalent al B2 o First Certificate.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>