Welcome to Facebook!

Com molts de vosaltres sabeu, Facebook és una xarxa social que serveix per estar en contacte amb els nostres amics, coneguts, compartir vídeos, fotografies… Kids&Us Poblenou, com a empresa, ha volgut afegir-se a aquesta red per poder ser més propera a les famílies dels nostres alumnes.

La nostra pàgina de Facebook té l’aspecte de la foto d’abaix i clicant en el botó de “M’agrada” us podeu fer seguidors de la nostra pàgina de Facebook. Podreu estar al dia de totes les novetats relatives a les classes dels vostres fills:

  • canvis de pista,
  • arribada dels storybooks
  • notícies relacionades amb el mètode
  • activitats especials de nadal, Halloween…
  • notícies concretes dels personatges
  • …i moltes coses més!

A més, si teniu qualsevol dubte, consulta o proposta la pàgina de Facebook pot ser un punt de trobada en el que podem resoldre dubtes de manera ràpida i interactiva, crear debats i compartir opinions amb les altres famílies Kids&Us. A través del Facebook també us podeu assebentar de molts continguts extres que enllacen al blog de Kids&Us Poblenou.

El fet de què la nostra pàgina de Facebook sigui una pàgina de “marca” fa que els nostres seguidors a Facebook mantinguin la seva privacitat. Quan una de les famílies de Kids&Us Poblenou clica en el botó de “M’agrada” a la nostra pàgina de Facebook, automàticament li aniran apareixent totes les novetats que publiquem en el seu perfil de Facebook. Tanmateix, Kids&Us Poblenou, registrada com a pàgina de marca, no té accès als continguts personals de la pàgina de Facebook dels seus seguidors!

Per començar a seguir-nos només cal que cliqueu en el següent enllaç i li doneu al botó de “M’agrada”: http://www.facebook.com/kids.poblenou

És imprescindible tenir un perfil registrat per poder seguir-nos al Facebook. És molt senzill i és gratuït. Només cal entrar en el següent enllaç www.facebook.com i seguir les indicacions de la pantalla d’inici.

 

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>