Exàmens de Cambridge: FIRST (curs 2016/2017)

El First Certificate in English (FCE), és un títol de nivell intermig-alt. Certifica que l’estudiant és capaç de comunicar-se en anglès tant per escrit com parlat amb propòsits laborals i/o educatius.

 

FIRST_captura

A Kids&Us, el curs que porta als alumnes a assolir un nivell de FIRST, o B2 en el marc comú de referència europeu és el curs de Mysteries 2 (Teens 2). Amb aquest curs els alumnes finalitzen els dos primers cursos de l’etapa de Teens. Durant aquests dos cursos farem un treball intens de comprensió lectora fent que els nostres alumnes s’acostumin a interpretar textos en versió original. Simultàniament, els nens i les nenes enriquiran el seu vocabulari i l’ús d’expressions idiomàtiques.

Els alumnes que ho desitgin es poden preparar per fer les proves del FIRST. Amb l’ajuda dels professors i dels coordinadors pedagògics, preparem els alumnes perquè es puguin certificar amb el FIRST.

A continuació trobareu el detall de tots els aspectes a tenir en compte en relació a aquest exàmen:

QUI? Alumnes de Mysteries 2

QUAN? 2 convocatòries: JUNY ’17 i FEBRER ‘18 (segons mock test i valoració individual)

ON? Exams Catalunya (C/Freixa 5-9 )

Classes preparatòries

(16 setmanes – 4 alumnes màx. – 60minuts/setmana)

  • Inici setmana 13 febrer (convocatòria juny 2017)
  • Inici octubre 2017 (convocatòria febrer 2018)

Les classes preparatòries es duran a terme els divendres (en cas que no us vagi bé l’horari intentaríem trobar algun altre moment).

Preu: 387€ (Taxes d’examen al febrer 187€ i 4 quotes de 50€ – març, abril, maig i juny)

Període Matriculació:

  • La matrícula es pot fer fins el 3 de febrer.
  •  A partir del 6 de febrer ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de quina és la convocatòria més adient pels vostres fills.

Descarregueu-vos AQUÍ el full d’inscripció.

Posted in Sam