Exàmens de Cambridge: PET (Curs 2016/2017)

Preliminary English Test, també conegut com PET és un títol de nivell intermig. Certifica que l’estudiant és capaç d’utilitzar habilitats lingüístiques en anglès per treballar, estudiar i viatjar.

pet exam

 

A Kids&Us, el curs que porta als alumnes a assolir un nivell de PET, o B1 en el marc comú de referència europeu és el curs de Fairy Tales 2 (Tweens 4). Amb aquest curs els alumnes finalitzen l’etapa de Tweens. L’objectiu final de Fairy Tales 2 és assolir el nivell B1. Durant aquests dos cursos farem un treball intens de comprensió lectora fent que els nostres alumnes s’acostumin a interpretar textos en versió original. Simultàniament, els nens i les nenes enriquiran el seu vocabulari i l’ús d’expressions idiomàtiques.

Els alumnes que ho desitgin es poden preparar per fer les proves del PET. Amb l’ajuda dels professors i dels coordinadors pedagògics, preparem els alumnes perquè es puguin certificar amb el PET.

A continuació trobareu el detall de tots els aspectes a tenir en compte en relació a aquest exàmen:

QUI? Alumnes de Fairy Tales 2

QUAN? 2 convocatòries: JUNY ’17 i FEBRER ‘18 (segons mock test i valoració individual)

ON? Exams Catalunya (C/Freixa 5-9 )

Classes preparatòries

(16 setmanes – 4 alumnes màx. – 45minuts/setmana)

  • Inici setmana 13 febrer (convocatòria juny 2017)
  • Inici octubre 2017 (convocatòria febrer 2018)

Les classes preparatòries es duran a terme els divendres (en cas que no us vagi bé l’horari intentaríem trobar algun altre moment).

Preu: 260€ (Taxes d’examen al febrer 100€ i 4 quotes de 40€ – març, abril, maig i juny)

Període Matriculació:

  • La matrícula es pot fer fins el 27 de gener.
  •  A partir del 3 de febrer ens posarem en contacte amb vosaltres per informar-vos de quina és la convocatòria més adient pels vostres fills.

Descarregueu-vos AQUÍ el full d’inscripció.

Posted in Sam