Exàmens Preliminary English Test (PET) de Cambridge

El passat mes de Juny d’aquest 2016 els alumnes de Fairy Tales 2 que ho van desitjar es van presentar a l’exàmen PET que acredita el seu nivell d’anglès amb l’equivalent al nivell B1 del Marc Comú de Referència Europeu.

Tots ells el van superar amb molt bons resultats, fet que ens enorgulleix enormement, ja que són la segona generació d’alumnes Kids&Us Poblenou que es presenta a aquest examen obtenint-ne molt bons resultats.

entrega-pet-2016

A més, aquest passat divendres, la direcció del centre i les coordinadores dels grups de Tweens&Teens (Ingrid Ramirez i Teresa Horn) vam voler compartir aquesta alegria amb ells i les seves famílies, tot fent una petita cerimònia d’entrega dels certificats. Durant aquest petit acte vàrem aprofitar per xerrar una mica amb els joves, que ens van manifestar la seva alegria per haver superat l’exàmen i també que pensaven que fer aquest tipus de proves els permetrà tenir més pràctica i soltura de cara a futures proves com el First Certificate. Si tot va bé, aquests alumnes s’hi podran presentar d’aquí dos cursos, quan acabin el nivell de Mysteries 2.

Congratulations Kids, Good job!!!

Posted in Sam